Orgaaninen seurakunta (Neil Cole)

Cole näyttää lukijoille, miten kylvetään Jumalan valtakunnan siementä siellä, missä elämää eletään ja kulttuuri muotoutuu – ravintoloissa, kahviloissa, puistoissa, pukuhuoneissa ja asuinalueilla.

25,45

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-6558 (Tuote)Osastot: ,

Seurakunnat ovat kokeilleet kaikenlaisia keinoja houkutellakseen uusia ja nuorempia ihmisiä – uudistettuja visioita seurakunnan tulevaisuudesta, trendikkäämpiä jumalanpalveluksia, nykymusiikkia, eloisampia saarnoja, isompia ja parempia kokoontumispaikkoja. Silti on vielä hyvin paljon ihmisiä, joita ei tavoiteta, koska he eivät halua tulla kirkkoon. Ja totuus on, että kirkossakäynti sunnuntaisin ei välttämättä muuta elämää; Jumalan läsnäolo sydämessämme on se, mikä meidät muuttaa. Johtajat ja maallikot kaikkialla alkavat vähitellen ymmärtää tarvitsevansa uusia ja voimallisempia tapoja avuksi Jumalan Sanan levittämiseen.

Kansainvälinen seurakuntien istuttaja ja pastori Neil Cole on sitä mieltä, että jos haluamme tavoittaa nuoret ja ne ihmiset, jotka eivät tule kirkkoon, meidän on mentävä sinne, missä ihmiset kokoontuvat. Cole näyttää lukijoille, miten kylvetään Jumalan valtakunnan siementä siellä, missä elämää eletään ja kulttuuri muotoutuu – ravintoloissa, baareissa, kahviloissa, puistoissa, pukuhuoneissa ja asuinalueilla. Orgaaninen seurakunta valottaa käytännönläheisesti tätä uutta seurakunnan mallia ja kertoo sen toteuttamisesta käytännössä.

Tämä seurakunnan malli – Jumalan sanoman vieminen ihmisten luokse sen sijaan, että odotetaan ihmisten tulla tupsahtavan seurakuntaan – saattaa ehkä tuntua vallankumoukselliselta, mutta se on sopusoinnussa sen kanssa, miten Jeesus eli oman aikansa ihmisten keskellä. Orgaaninen seurakunta näyttää, miten voimme palata näille alkujuurille antamalla seurakunnan olla elävä, orgaaninen ja kasvava yhteisö, joka leviää sekä tavallisiin että epätavallisiin paikkoihin.

Neil Cole

Neil Cole on kokenut seurakuntien istuttaja ja pastori. Hän on perustanut Awakening Chapels -liikkeen, joka tavoittaa nuoria postmoderneja kaupunkilaisia, ja hän on perustajajäsen myös Church Multiplication Associates (CMA) -verkostossa, joka on kuudessa vuodessa kasvanut yli 700 seurakunnaksi 32:ssa Yhdysvaltain osavaltiossa ja 23 maassa. Tällä hetkellä Cole palvelee CMA:n toiminnanjohtajana. Hän vastaa sellaisten palvelutyökalujen tarjoamisesta seurakuntien johtajille, että syntyy lisää terveitä opetuslapsia, johtajia, seurakuntia ja liikkeitä. Hänen vastuullaan on myös rekrytoida, kehittää, ohjata ja arvioida seurakuntien istuttajia.

Cole on kansainvälinen puhuja, joka on kirjoittanut myös kirjat Cultivating a Life for God ja TruthQuest. Yhdessä Robert Loganin kanssa hän on kirjoittanut kirjat Raising Leaders for the Harvest ja Beyond Church Planting: Pathways for Emerging Churches sekä Paul Kaakin kanssa kirjan Organic Church Planter’s Greenhouse. Cole asuu Long Beachissa, Kaliforniassa, vaimonsa Danan ja lastensa Heatherin, Erinin ja Zacharyn kanssa.

Tekijä
Neil Cole
ISBN
9789525460186
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2007
Sivumäärä
232
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen