Menestyvä johtajuus G12 solumallissa (César Castellanos)

Kirja on tehokkaaksi avuksi ja tueksi Jumalan valtakunnan vakiinnuttamisessa. Se antaa arvokasta ajateltavaa niille, jotka tuntevat aitoa kutsumusta Herramme aloittaman työn loppuun saattamiseen.

20,40

tuotetunnus (SKU) KK-6390 (Tuote)Osastot: ,

César ja Claudia Castellanos johtavat voimakasta, uudenlaista hengellistä työtä, jossa moninkertaistumiseen tähtäävät toimintasuunnitelmat ovat tärkeässä asemassa. He ovat saaneet Pyhältä Hengeltä tämän väkevän työvälineen, Menestyvä johtajuus G12-solumallissa. Kirja on tehokkaaksi avuksi ja tueksi Jumalan valtakunnan vakiinnuttamisessa. Se antaa arvokasta ajateltavaa niille, jotka tuntevat aitoa kutsumusta Herramme Jeesuksen Kristuksen aloittaman työn loppuun saattamiseen.

“Olen tuntenut pastori César Castellanosin monen vuoden ajan ja nähnyt, miten Jumalan käsi on ohjannut ja varjellut häntä. Hänen elämänsä on hyvä esimerkki aidosta kristillisestä johtamisesta. Hän on herkkä kuulemaan Jumalan ääntä, hänellä on ihastuttava perhe, ja hänen johtamansa hengellinen työ ulottuu Kolumbian rajojen ulkopuolelle.”

Luis Palau

“Olen nähnyt, millaista työtä César Castellanos on Bogotássa tehnyt. Se innostaa jokaista Jumalan palvelijaa kaikkialla maailmassa ja tarjoaa heille haasteita.”

Dr. Derek Prince

“Pastori César Castellanosin työ on vastaus minulle ja niille evankeliointityötä tekeville, jotka eivät ole onnistuneet säilyttämään hedelmää evankeliointikampanjoiden jälkeen. Seurakuntamme ovat kaivanneet kipeästi juuri tämänkaltaista kahdentoista opetuslapsen näkyä ja erityisesti opetuslasten vahvistamista ja siihen liittyviä toimintatapoja.”

Carlos Annacondia

“Herra on antanut pastori César Castellanosille jumalallisen periaatteen: 12 on hengellisen hallituksen perusta. Kouluttamalla johtajia, jotka pystyvät johtamaan kahtatoista ihmistä tai jopa tuhansia ihmisiä, hän on vapauttanut moninkertaistumisen voitelun Bogotássa Kolumbiassa, siinä määrin, että hänellä on noin 150 000 jäsenen seurakunta, joka tavoittaa kansoja Jeesuksen Kristuksen evankeliumin avulla. Jos aiot tänä vuonna lukea yhden kirjan, niin lue tämä.”

Dr. John Hagee

“Pastori César etsi itseään varten sitkeästi vastausta siihen, miksi Herra valitsi opetettavakseen kaksitoista miestä. Tämä etsintä johti yksinkertaisen G12-mallin löytämiseen. Minäkin olen vakuuttunut siitä, että tämä johtamisen ja hengellisen työn malli tulee mullistamaan Kristuksen ruumiin samoin kuin maailman. Kun seurakuntamme omaksuvat tämän harvinaislaatuisen mallin, ei tapahdu ainoastaan jäsenmäärän kasvua, vaan ihmisiä myös paranee ja vapautuu kahleista Jumalan kohtaamisen viikonlopuissa ja he saavat opetusta johtajakoulussa. Näin toteutamme näkyä sekä

käytännössä ja annamme tavalliselle maallikolle mahdollisuudet tehdä muista ihmisistä opetuslapsia ja kirkastaa Kristusta omissa seurakunnissamme.”

Pastori Dick Bernal

Tekijä
César Castellanos
ISBN
9525460096
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2004
Sivumäärä
322
Sidonta
Nid