Elämäntehtävänä Juutalaiset Jeesukselle (Risto Siltanen (Hannele Suortti, Hannu Suortti))

Nyt on tullut aika päästä jakamaan Patmos Lähetyssäätiön juutalaistyön ykköshenkilöiden elämän vaiheita kirjassa, joka kuljettaa sekä onnen että tuskan, ilon ja surun, taistelun ja rauhan kautta suuren tosiasian eteen: sen Jumala teki!

23,50

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-1496 (Tuote)Osastot: ,

Hannele & Hannu Suortti – Itätyön ja juutalaislähetyksen suomalaisten tienraivaajien uskomaton elämä

Joskus Jumalan työtapoihin kuuluu ohjata yhteen aivan erilaisia kohtaloita kokeneita ihmisiä. Tällaisen pariskunnan muodostavat Venäjällä ja laajemmallakin juutalaistyötä tekevät HANNELE ja HANNU SUORTTI. Hannu syntyi kristilliseen kotiin, Hannele joutui puolivuotiaana eroon äidistään eikä perheensä piirissä saanut minkäänlaista oppia uskonasioista. Silti Hannelesta tuli Jeesuksen seuraaja jo 14-vuotiaana, kun taas Hannu ehti sinnitellä lähes 19-vuotiaaksi ennen kuin noudatti Jumalan kutsua. Tällaisista ihmisistä Jumalan valinta teki eläviä legendoja ihmiskunnan vaikeimmalla lähetystyön saralla – kaikkein suljetuimmissa kansoissa elävän ja kärsivän Jumalan Israelin keskellä.

Nyt on tullut aika päästä jakamaan Patmos Lähetyssäätiön juutalaistyön ykköshenkilöiden elämän vaiheita kirjassa, joka kuljettaa sekä onnen että tuskan, ilon ja surun, taistelun ja rauhan kautta suuren tosiasian eteen: sen Jumala teki! Kerronta johtaa Avainsanoma ry:n aikaiseen palvelemiseen rautaesirippujen takana. Neuvostoliiton alueen uskovat astuvat lukijan eteen. Juutalaiset ystävät Suomen itärajalta Keski-Aasiaan ja Israeliin koskettavat sydämiämme. Kirjan sivujen syke on johdatuksen pulssin lyöntiä: elämä puolisoina, vanhempina, tuntevina ja toivovina, nauravina ja itkevinä ihmisinä ja Jumalan työtovereina piirtyy selkeästi. Lähetystyö haastaa.

Kirjailija ja toimittaja RISTO SILTANEN on jo tavaksi tulleella kyvykkyydellä kirjoittanut jälleen yhden niitä elämäkertoja, jotka kuluvat lukijoiden käsissä.

Tekijä
Risto Siltanen (Hannele Suortti, Hannu Suortti)
ISBN
9515851041
ALV-prosentti
10,00 %
Sivumäärä
274
Sidonta
nid.