SOTA? Iran, Israel ja Raamatun profetiat (Mark Hitchcock)

Raamatun profetioihin perehtynyt tutkija MARK HITCHCOCK valaisee vahvoin perusteluin Lähi-idän merkittävintä konfliktia.

22,00 9,90

tuotetunnus (SKU) KK-51731 (Tuote)Osastot: , ,

Iran ja Israel sodassa.

Maailmamme muuttuu. Miten ja milloin?

Iran on toistuvasti julistanut päämääräkseen tuhota Israel. Iran on valmis ydinsotaan – ei vain Lähi-idässä, vaan koko maailmassa. Iranin ja Israelin välisen sodan mahdollisuus sisältää pelottavia näkökulmia. Näitä ovat maailmanlaajuinen taloudellinen kaaos, kasvavat islamin aiheuttamat jännitteet, valtiojohdetun terrorismin purkautuminen läntisellä pallonpuoliskolla, yleinen turvattomuus, ajautuminen islamilaiseen diktatuuriin.

Raamatun profetioihin perehtynyt tutkija MARK HITCHCOCK valaisee vahvoin perusteluin Lähi-idän merkittävintä konfliktia. Tuloksena silmiä avaava selvitys tämän ja huomispäivän tapahtumien yhteydestä raamatullisiin ennustuksiin. Hätkähdyttävä todistusvoima Raamatun uskottavuudesta nousee esille kirjan sivuilta.

MARK HITCHCOCK on kirjoittanut yli 20 kirjaa raamatullisen lopun aikojen profetian aihepiiristä. Useat teokset on käännetty suomen kielelle, mm. Eurot pois – siru tulee ja Antikristus. Tekijä on väitellyt teologian tohtori, seurakunnan johtaja Oklahomassa, ja Dallas Theological Seminaryn dosentti. Hänellä ja vaimollansa Cherylillä on kaksi poikaa.

Tekijä
Mark Hitchcock
ISBN
9789515852762
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2013
Sivumäärä
184
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen