Rabbi Kenraali Messias (Carl Gallups)

Kirja on avaus mystiseen juutalaiseen maailmaan salaperäisine profetioineen ja ihmeineen.

24,00

tuotetunnus (SKU) KK-55608 (Tuote)Osastot: , , ,

KAKSI JUUTALAISEN MAAILMAN VAIKUTUSVALTAISINTA HENGELLISTÄ JOHTAJAA ENNUSTI, ETTEI RABBI YITZHAK KADURI KUOLISI KOHTAAMATTA MESSIASTA.

Rabbi Yitzhak Kaduri eli pitkään. Widipedian mukaan hän oli kuollessaan 118-vuotias, jotkut lähteet kertovat hänen saavuttaneen ”vain” 108 vuoden iän. Pitikö Israelin Pyhä rabbinsa elossa näin pitkään maailman kypsyessä hitaasti mutta varmasti lopun tapahtumiin? Oliko rabbin pitkä elämä ja lisääntyvä valta ortodoksijuutalaisten johdossa merkki hänen aikalaisilleen? Ennustukset toteutuivat.

Syksyllä 2005 Yitzhak Kaduri, Israelin arvostetuin rabbi, satojentuhansien hengellinen johtaja, julisti kohdanneensa Messiaan ja saaneensa tietää, milloin ja miten tämä ilmestyisi kansalleen Israelille ja koko ihmiskunnalle. Rabbi kirjoitti Messiaan nimen paperille ja sinetöi ilmoituksen kuoreen määräten sen avattavaksi vuosi kuolemansa jälkeen.

Yitzhak Kaduri kuoli. Hänet haudattiin Jerusalemissa. Saattoväkeä oli yli 300 000 ihmistä. Vuotta myöhemmin salaperäinen kirjekuori avattiin. Juutalainen maailma räjähti. Tämän kirjan sivulla on valokuva rabbin tekstistä. Katso ja ihmettele. Onko silmiesi edessä avain aikojen lopun suuren ihmeen tajuamiseen? Kirja on avaus mystiseen juutalaiseen maailmaan salaperäisine profetioineen ja ihmeineen. Kirja tempaisee lukijan todistajaksi tapahtumasarjaan, jonka huipentumiin liittyy vaikkapa Israelin sotapäällikön ja suuren johtajan, kenraali Ariel Sharonin lähes kahdeksan vuotta kestänyt kooma. Oliko rabbi Kaduri ennustanut Sharonin loppuvaiheet – ja olivatko nekin yhteydessä Messiaan ilmestymiseen? Eikö kenraalilla ollut lupa kuolla, ennen kuin Messiaan tulemisen päivät olisivat edenneet määrättyyn vaiheeseen?

Kirjan tekijä CARL GALLUPS on varhaiselta koulutukseltaan ja ammatiltaan yhdysvaltalainen rikospoliisi. Voimakas hengellinen kääntymys ohjasi hänet teologisiin opintoihin. Hän valmistui Floridan valtionyliopistosta ja New Orleansin teologisesta seminaarista jumaluusopin maisteriksi. Hän on baptistikirkon pastori, radion puheohjelmien juontaja, Mobilen yliopiston regentti, kirjailja ja tunnustettu juutalaisuuden ja Raamatun profetioiden tutkija.

Tekijä
Carl Gallups
ISBN
9789515852892
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2014
Sivumäärä
224
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen