Israelin toivo (Ensio Lehtonen)

Ensio Lehtosen ainutlaatuisten Israel-kirjojen profeetallinen analyysi yhdistyy tässä teoksessa kirjailijan neljästä teoksesta valittujen Israel-kuvausten kokonaisuudeksi. Israel elää tässä kirjassa!

23,00

tuotetunnus (SKU) KK-13530 Osasto:

Suomen kristillisen kirjallisuuden kiistattomasti monipuolisimman kirjoittajan bravuuriteokset olivat hänen neliosainen kirjasarjansa Israelista. Kolmannen teoksen ilmestymisen jälkeen Risto Santala arvioi trilogiaa Kotimaassa: ”Toimittaja Ensio Lehtonen on ainoa suomalaisessa maisemassa vaikuttava kirjailija, joka on yltänyt kolmen merkittävän ja hyvin toimitetun Israel-kirjan luomiseen. Kirjojen käyttöarvon ensimmäinen kriteeri on niiden levikki: Israel iloitsee ylti kolmeen, Israelin sanoma kahteen ja uusin Israelin ihme jo nyt kahteen verraten suureen painokseen.”

Trilogian jälkeen ilmestyi sarjan viimeinen teos Israelin toivo. Kirjoja arvostelevissa yhteenvedoissa ilmenee tällaisia huomioita: ”Lehtonen ei ole turisti, eikä hän ole pyhiinvaeltaja, hän on Raamatun täyttymystä osoittava julistaja. Profeetallinen ajan arvioinnin täysosuma.” (Turun Sanomat) ”Pysyy asiassa iskevästi.” (Helsingin Sanomat) ”Harvinaisen herkkäsieluinen ja teräväsilmäinen havaintojen tekijä on Raamattu kädessä katsellut uuden Israelin rakentamista.” (Vaasa)

Ensio Lehtosen kirjallisessa tuotannossa on yli 160 julkaisua. Hänen teostensa yhteiset painosmäärät liikkuvat miljoonassa kappaleessa. Ensio Lehtosen ainoalaatuisten Israel-kirjojen profeetallista analyysia tarjoava sisältö yhdistyy tässä niteessä kirjailijan neljästä teoksesta valittujen Israel-kuvausten kokonaisuuteen. Lue ja totea itse, miksi kymmenettuhannet suomalaiset säilyttivät Raamattunsa tuntumassa Ensio Lehtosen ajankohtakirjoja. Anna pioneeriajan Israel-rakkauden elpyä!

Tekijä
Ensio Lehtonen
ISBN
9789515852434
ALV-prosentti
10,00 %
Sivumäärä
221
Sidonta
Nidottu