Menestyksen portaat -Voita, Vahvista, Varusta, Valtuuta! (César Castellanos)

César Castellanos on Jumalan kutsumana menestyksekkäästi voittanut kadonneita Kristukselle. Mikä on menestyksen salaisuus?

15,30

tuotetunnus (SKU) KK-6392 Osasto:

Kääntymyksestään saakka, vuodesta 1972, César Castellanos on ollut vakuuttunut siitä, että hänen elämässään tapahtuneilla muutoksilla tulee olemaan vaikutus koko Kolumbiaan ja maailmaan. Jumala oli kutsunut hänet erityistä tarkoitusta varten: Voittamaan kadonneet Kristukselle.

Yhdessä vaimonsa Claudian kanssa hän sai kokea kutsunsa vahvistuvan palvelustyön kehittymisen kautta. Kun Internatianal Charismatic Mission (MCI) sai vuonna 1983 alkuunsa kahdeksan henkilön voimin, niin tänään järjestöön kuuluu yli 55 000 pienryhmää ja se on yksi maailman suurimmista seurakunnista. Seurakunta on kokenut ennennäkemätöntä kasvua viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Salaisuus? Herkkyys Jumalan äänelle ja uskollisuus häntä kohtaan. Täsmälleen samoin kuin silloin, kun Jumala sanoi Abrahamille: ”Minä teen sinusta suuren kansan, siunaan sinut ja teen sinun nimesi suureksi, ja sinä olet tuleva siunatuksi.” (1Moos. 12:2)

”Pastori César Castellanos kertoo MCI:ssa Bogotassa koetun hämmästyttävän seurakuntakasvun salaisuuden.

Seurakuntien johtajat ja uskovat kaikkialla ovat syvästi kiitollisia tästä selkeästä ja ytimekkäästä G12 –näyn esittelystä.”

Pastori Colin Dye

Kensington Templen vanhempi pastori

ja London City –seurakunnan johtaja

Tekijä
César Castellanos
ISBN
9525460037
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2003
Sivumäärä
177
Sidonta
Nid