Salatut sanat (Sigmund Evensen)

Kirjassa kerrotaan avoimesti ja eloisasti monista koettelemuksista, haasteista ja iloistakin, joita Evensenit kohtasivat Wycliffen raamatunkäännöstyössään Papua-Uudella-Guinealla.

25,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-5035 (Tuote)Osastot: ,

Vanha päällikkö Kaeta kumartui minua kohti niin lähelle, että hän melkein kosketti kasvojani, ja kysyi hiljaa: ”Tunnetko Iyesun?” Ällistyin, koska en ollut odottanut sellaista kysymystä. ”Tunnen”, sanoin, ”kyllä tunnen.”

Kaksikymmentä vuotta sitten norjalaiset lngjerd ja Sigmund Evensen matkustivat kahden pienen lapsensa kanssa Papua-Uuteen-Guineaan raamatunkäännöstyöhän. Bonenepissa, ylhäällä vuoristossa asui umanakainaheimo hyvin eristyneenä muusta maailmasta ja vailla omaa kirjakieltä. Heimon tietäjä oli kuitenkin nähnyt unessa valkoisen miehen, joka avaisi tietä ”Iyesulle”. Ja ”lyesusta” taas tiedettiin ihmeellisiä asioita…

Kirjassa kerrotaan avoimesti ja eloisasti monista koettelemuksista, haasteista ja iloistakin, joita Evensenit kohtasivat ennen kuin heimo lopulta sai lukea Uutta testamenttia omalla kielellään.

Sigmund Evensen on koneinsinööri, josta tuli kielitieteilijä ja raamatunkääntäjä. Hän on Norjan Wycliffe Raamatunkääntäjät järjestön johtaja. Monivuotisesta työstään umanakaina-heimon parissa hän on saanut perheineen Bibelpriset2002 -palkinnon, ja hänen kirjansa on valittu vuonna 2003 Norjassa vuoden kristilliseksi kirjaksi. Norjan televisio on esittänyt dokumenttielokuvan Evensenien työstä.

Wycliffe-järjestöperheen suomalainen jäsenjärjestö Wycliffe Raamatunkääntäjät ry on mukana raamatunkäännös-ja lukutaitotyössä sekä monissa tukitehtävissä eri puolilla maailmaa.

Tekijä
Sigmund Evensen
ISBN
9524751488
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006
Kirjastoluokka
26
Sidonta
Sid