Hän nostaa tomusta – elämää Kroatian evankelisessa kirkossa (Seija Uimonen)

Tähän kirjaan Seija Uimonen on koonnut muistoja ihmisistä ja tapahtumista värikkään ja vaiherikkaan elämänsä varrelta.

29,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-57739 (Tuote)Osastot: ,

Seija Uimosen tie on kulkenut kerimäkeläisestä savusaunasta Zagrebin teologiseen tiedekuntaan, Sanansaattajien lähetiksi Kroatiaan ja siellä evankelisen kokonaiskirkon ylivikaarin eli hengellisen johtajan virkaan. Vielä vuonna 2009 tapahtuneen eläköitymisensä jälkeen hän on vieraillut eripituisia aikoja Kutinan ja sitä ympäröivien seurakuntien työssä. Myös kotimaassaan hän on edelleen ahkera puhuja ja lähetystyöhön innostaja.

Tähän kirjaan Seija Uimonen on koonnut muistoja ihmisistä ja tapahtumista värikkään ja vaiherikkaan elämänsä varrelta. Mukaansatempaavasti hän kertoo kaikesta siitä, mikä on tuonut siunausta hänen elämäänsä. ”Kaikkivaltias on siunannut siunauksilla ylhäältä ja siunauksilla alhaalta”, sanoo Kroatian sodan ja jälleenrakennuksen vaikeissa oloissa työskennellyt lähetti.

Tärkeimpänä kutsumuksenaan Seija Uimonen on pitänyt evankeliumin julistusta ja hädässä olevien rinnalla kulkemista. Välähdykset seurakuntaelämän arjesta, siinä koetuista Jumalan ihmeistä ja koskettavista kohtaamisista välittävät lukijalle ilosanomaa Hänestä, joka nostaa tomusta ja johtaa yllättävästi.

Tekijä
Seija Uimonen
ISBN
9789518887211
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2015
Kirjastoluokka
991
Sivumäärä
231
Sidonta
sidottu, kovakantinen