Aikakausien käänne kirkon missiossa (Risto A. Ahonen)

Uskontotilanteen muutoksen johdosta kristittyjen enemmistö asuu Euroopan sijasta nyt Afrikassa ja Aasiassa. Kirja tarkastelee muutoksia, joita uusi tilanne tuo kirkkojen ja niiden lähetysten elämään.

24,00

tuotetunnus (SKU) KK-434 (Tuote)Osastot: ,

KRISTINUSKO elää historiansa vahvinta aikaa. Joillakin alueilla kuten Euroopassa se on taantunut, mutta samaan aikaan se on kasvanut merkittävästi etenkin Afrikassa ja Aasiassa.

Kristinusko on alusta lähtien ollut luonteeltaan universaalinen, mutta ensimmäistä kertaa aikanamme levinnyt kaikkialle niin, että sen voidaan sanoa olevan globaali yhteisö.

LÄHETYS on kristillisen kirkon elinhermo. Se on vuosisatojen ajan rakentunut länsimaisen lähetyksen varaan. Uskontotilanteen muutoksen johdosta kristittyjen suuri enemmistö asuu Euroopan sijasta kuitenkin nyt 2000-luvulla Afrikassa ja Aasiassa.

Tämä kirja tarkastelee niitä muutoksia, joita uusi tilanne tuo kirkkojen ja niiden lähetysten elämään.

DOSENTTI, teologian tohtori Risto A. Ahonen on osallistunut laajasti kansainväliseen keskusteluun kirkon missiosta sekä sen vaikutuksesta kulttuuriin ja yhteiskuntaan. Hän on toiminut pappina ja tutkijana, Suomen Lähetysseuran teologisena sihteerinä ja Lapuan hiippakunnan pääsihteerinä.

Tekijä
Risto A. Ahonen
ISBN
9789523960206
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2022
Koko
148 x 210 mm
Sivumäärä
124
Formaatti
kovakantinen