Viisautta etsimässä – Löydä elämää muuttavat totuudet Sananlaskujen kirjassa (Joyce Meyer)

23,00

tuotetunnus (SKU) KK-63564 Osasto:

VIISAUS ON YKSI SUURENMOISIMMISTA KYVYISTÄ, JOITA VOIMME OMATA, JA SITÄ SAADAKSEMME MEIDÄN TÄYTYY ETSIÄ SITÄ UUTTERASTI.

JOYCE MEYER, New York Times -lehden Bestseller-listan ykkönen, vie meidät matkalle Sananlaskujen kirjan viisauteen, joka muuttaa meitä ja valmistaa meitä kohtaamaan päivittäisiä valintatilanteita ja haasteita. Sananlaskujen kirja on hengellisen ja käytännöllisen viisauden aarreaitta, joka antaa meille valmiuksia elää parasta mahdollista elämäämme. Tieto on tärkeää, mutta jos sitä ei muunneta teoiksi, se epäonnistuu

aikaansaamaan elämässämme käänteentekevän muutoksen.

On tärkeää saada ajatuksia herättävää ja käytännöllistä ymmärtämystä Sananlaskujen kirjan seitsemästä perustavanlaatuisesta periaatteesta: viisaudesta, tiedosta, ymmärryksestä, järkevyydestä, harkintakyvystä, ymmärtäväisyydestä ja Herran pelosta. Jos haluamme voida omata näitä lahjoja, meidän pitää sitoutua näiden arvojen syvempään ymmärtämiseen ja toteuttamiseen elämässämme.

Viisautta etsimässä -kirjassa on innoittavia kysymyksiä, jotka herättävät lukijan pohtimaan asioita. Se valistaa sinua Jumalan ymmärtämisessä, opettaa sinulle perustavanlaatuisia periaatteita ja turvaa Jumalan avun harjoittaessasi niitä.

Tekijä
Joyce Meyer
ISBN
9789515853707
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2022
Sivumäärä
254
Sidonta
pehmeäkantinen