Johtajuuden 21 kiistatonta lainalaisuutta (John C. Maxwell)

Johtajuuden 21 kiistatonta lainalaisuutta” on perusteos, johon Maxwellin kaikki johtajuuskirjat aina jossain määrin perustuvat.

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-7919 (Tuote)Osastot: ,

Johtajuuskirjojen klassikko, tiivis ja ytimekäs esitys johtajuuden keskeisistä periaatteista, ”johtajuuslaeista”, jotka on esitelty myös John Maxwellin kirjassa ”Johtajan päivän tehokkaimmat 21 minuuttia” (Päivä 2007). ”Johtajuuden 21 kiistatonta lainalaisuutta” on perusteos, johon Maxwellin muut johtajuuskirjat aina jossain määrin perustuvat.

Kirja on ilmestynyt alun perin jo 1990-luvun lopulla, mutta syksyllä 2007 siitä ilmestyi uudistettu laitos, jota on entistä parempi soveltaa käytännössä.

John C. Maxwell on Yhdysvalloissa laajalti tunnettu johtajuuden asiantuntija. Hänen perustamansa INJOY GroupTM -järjestön tavoitteena on auttaa ihmisiä käyttämään mahdollisimman täydesti henkilökohtaisia voimavarojaan ja johtamiskykyjään. Seminaariensa, kirjojensa ja äänitteidensä kautta Maxwell rohkaisee, opettaa ja motivoi vuosittain yli miljoonaa ihmistä. Hän on kirjoittanut yli kolmekymmentä kirjaa, joista monet ovat olleet myyntimenestyksiä; tätä kirjaa on myyty maailmalla yli miljoona kappaletta! Suomeksi Maxwellilta ovat Päivän julkaisemina ilmestyneet Asenne (2006) ja Johtajan päivän tehokkaimmat 21 minuuttia (2007) ja Johtajuus (2008).

Valtit:

– Johtajuuden perusteos, johtajuuskirjojen klassikko

– Kirjoittaja on tunnettu johtajuuskouluttaja

– Selkeä ja käytännöllinen kirja, jota on helppo soveltaa

Kohderyhmät:

– Johtajat ja johtajuuskouluttajat

– Johtajiksi aikova

Tekijä
John C. Maxwell
ISBN
9789524753371
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Kirjastoluokka
17.3
Sivumäärä
384
Sidonta
sidottu