Viattomina vietellyt (Gary A. Haugen)

Tämän aihepiirin kirjaa ei ole aiemmin ilmestynyt Suomessa. Nyt on korkea aika tietää – ja rakastaa. Aloita lukemalla tämä kirja.

22,00

tuotetunnus (SKU) KK-6177 Osasto:

Kun kaikkein viattomimpia ja haavoittuvaisimpia käytetään hyödyksi ja kaupataan, on se jotakin erityisen paholaismaista.”

GEORGE W. BUSH YK:N YLEISKOKOUKSESSA 23.9.2003

Helsingin poliisin tutkimuksissa löytyi satoja lasten hyväksikäyttöjä.”

HELSINGIN SANOMAT 28.9.2006

Ihmiskauppa merkitsee syvintä mahdollista ihmisarvon loukkausta. lhmiskauppa on käsite, johon sisältyy kaikki nykyaikainen ihmisorjien käsittely. Kuvitellaan orjakaupan kuuluvan etäiseen menneisyyteen. Toisin on. 27 miljoonaa ihmistä on sananmukaisesti orjina juuri tällä hetkellä ja heidän lukumääränsä kasvaa päivittäin, lasten ollessa useinkin uhrien enemmistönä.

Vuosittain 600 000 – 800 000 Ihmistä kuljetetaan asuinmaansa rajojen ylitse vieraisiin olosuhteisiin. Heistä 80 % on naisia ja tyttöjä; puolet alaikäisiä. Enemmistö heistä sijoitetaan kaupallisen prostituution ja seksiteollisuuden piiriin. Jopa muutaman vuoden ikäisiä tyttöjä myydään lapsimorsiamiksi.

Nykyajan orjakaupassa liikkuvat vuosittain lähes 10 miljardin euron pääomat.

YK:n entinen sotarikostutkija GARY HAUGEN on yksi niitä, jotka ovat pyhittäneet elämänsä suorastaan mahdottomalta näyttävään taisteluun: pelastamaan viattomina vieteltyjä, erityisesti lapsi- ja nuoriso-orjia seksuaalisen tuhoteollisuuden piiristä. Vakaumuksellinen kristillisyys sävyttää työtä, jossa apostolisen ajan henkien taistelu ilmenee kolmannen vuosituhannen rakenteissa.

Tämän aihepiirin kirjaa ei ole aiemmin ilmestynyt Suomessa. Nyt on korkea aika tietää – ja rakastaa. Ylläoleva lehtiotsikko osoittaa, että viattomina vietellyt ovat ovellamme useammalla kuin yhdellä tavalla. Aloita lukemalla tämä kirja.

Tekijä
Gary A. Haugen
ISBN
9515851637
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006