Valoisa tulevaisuus (Raimo Lehkonen)

Jumala on tarkoittanut jokaisen uskovaisen toimimaan Kristuksen työtoverina Jumalan valtakunnan työssä. Sitä, miten yhteistyö Kristuksen kanssa on mahdollista ja mitä uhkia siinä on.

20,00

tuotetunnus (SKU) KK-67 Osasto:

Jumala on tarkoittanut jokaisen uskovaisen toimimaan Kristuksen työtoverina Jumalan valtakunnan työssä. Sitä, miten yhteistyö Kristuksen kanssa on mahdollista ja mitä uhkia siinä on, käsitellään tässä uskon perusteoksessa. Kirja sopii vaikka käsikirjaksi kenelle tahansa evankeliumin työssä toimivalle.

Kristuksessa pysymisessä on joitakin vaikeasti ymmärrettäviä asioita, mutta niihin perehtyminen maksaa vaivan moninkertaisesti. Uskovaisen eteen avautuu sanomattoman monipuolinen ja mielenkiintoinen työkenttä. Kirjan sisällössä on joitakin suorastaan profeetallisia näköaloja. Sen teksti on helppolukuista ja kauttaaltaan Raamattuun hyvin tukeutuvaa.

Ollessaan juristin koulutuksen saaneena yliopiston opettajana kirjoittaja sai Jumalan kutsun julistaa valtakunnan evankeliumia. Jumala lupasi hänelle ´murtaa vaskiovet ja lyödä rikki rautasalvat ja antaa aarteet pimeyden peitosta ja kalleudet kätköistään´(Jes 45:2-3). Tässä teoksessa näemme, miten nämä lupaukset ovat täyttymässä.

Raimo Lehkonen on ollut mukana Raamatun käännöstyössä ja hänellä on vuosikymmenien kokemus Raamatun opettajana ja seurakuntahallinnon vastuullisissa tehtävissä. Kirjoittaja on julkaissut aikaisemmin tähän aihepiiriin liittyvän kirjan Jumalan valtakunnan todellisuus (KKJMK 2021) ja yliluonnollista valtakunnan voimaa käsittelevät teokset armolahjoista (KKJMK 2021) ja Hengen hedelmästä (KKJMK 2022).

Tekijä
Raimo Lehkonen
ISBN
9789527297520
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2023
Sivumäärä
220
Formaatti
pehmeäkantinen