Mihin me uskomme (Jerry D. Thomas)

Tämän kirjan tarkoitus on auttaa lapsia ymmärtämään, mitä adventtiseurakunta opettaa Jumalasta ja mitä on olla seurakunnan jäsen.

18,00 8,10

tuotetunnus (SKU) KK-9677 (Tuote)Osastot: ,

Tämän kirjan tarkoitus on auttaa lapsia ymmärtämään, mitä adventtiseurakunta opettaa Jumalasta ja mitä on olla seurakunnan jäsen. Kirjaa ei ole tarkoitettu tyhjentäväksi oppaaksi, vaan johdannoksi ja yhteenvedoksi siitä, mitä adventtikirkko opettaa Raamatusta.

Vihjeitä opetukseen -osuus on avuksi opettajille ja vanhemmille, jotka yrittävät auttaa lapsia ymmärtämään seurakunnan opetusta. Havainnollisen kertomuksen tai kokemuksen liittäminen opinkohtiin tekee niistä lapsille todellisia ja merkityksellisiä, joihin lapsi voi samaistua ja juurtua.

Voit käyttää Vihjeitä opetukseen -osuutta lasten kanssa perhehartauksissa, lastenluokilla tai muussa Raamatun opetuksessa.

Jokainen lapsi on ainutlaatuinen, ja kaikilla on erilaisia kysymyksiä, joihin he etsivät vastauksia. Tarkoituksena ei ole yrittää kertoa lapsille kaikkea, vaan kertoa tärkeimmät asiat tavalla, jota lapset voivat ymmärtää. Joku on sanonut, että ei voi todella ymmärtää täysin aihetta, ennen kuin on yrittänyt selittää sen kymmenvuotiaalle.

Tekijä
Jerry D. Thomas
ISBN
9789516294868
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2008
Sivumäärä
76
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen