On Jeesus! (Keijo Rainerma)

Evankeliumi on täynnä hyviä uutisia olemattoman uskonsa kanssa kamppaileville.

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-4939 Osasto:

Evankeliumi on täynnä hyviä uutisia olemattoman uskonsa kanssa kamppaileville. On jo uskoa tunnustaa epäuskonsa ja silti odottaa apua Jumalalta.

Evankeliumi on maanläheinen. Siinä on lannan ja olkien tuoksu, kaupunkiruuhkan kiihkeys, verta, hikeä ja kyyneleitä.

Kankaanpään rovasti KEIJO RAINERMA on kuunneltu julistaja. Hänen sanansa ylittävät kaikkia rajoja Radiokirkon saarnaajanakin. ”Kansa voi välittää vain sellaisesta kirkosta, joka itse ottaa sanomansa todesta” – näin Keijo Rainerma toteaa asettaen samalla rimakorkeuden omalle julistukselleen. Tämä kirja on totista matkaevästä todellista evankeliumia kaipaavalle. ”Korkeakirkollinen käsikirjakristillisyys hallittuine hartauskielineen, rooliasuineen ja juhlamenoineen tuo apua vain harvoille. Emme rakenna ihmisen varaan, vaan Jumalan sanan varaan. Siinä on toivottomuuden ja toivon ero. On pidettävä kiinni siitä, mikä kristillisyydessä on ydintä, vaikka juuri se on usein myös loukkaavinta.” Kirjan sivuilla lukija kohtaa kysymyksen: Sinulla on yksi elämä. Mitä aiot tehdä sillä? Saat yhtyä vastaamaan: Elämän voi elää Jeesuksen kanssa tai ilman, mutta taivaaseen päästäksemme tarvitsemme sovittajan.

Vastarannalta kuuluvat jo valmistelun äänet. Antakaa taivaskaipuunne kasvaa, niin jaksetaan tehdä työtä ja kantaa vastuumme tässä vanhassa maailmassa.

Tekijä
Keijo Rainerma
ISBN
9515851467
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2005
Sivumäärä
268
Sidonta
Sid