Usko, Pyhän Hengen voitelu ja Jumalan kirkkaus (Sirkku Chewning)

24,00

tuotetunnus (SKU) KK-62791 (Tuote)Osastot: ,

Tämä on käsikirja uskonelämän tärkeimmistä asioista: uskosta, Pyhän Hengen voitelusta ja Jumalan kirkkaudesta. Konkreettinen  ja väkevä teos selittää uskon lajeja: miten vähäiseen uskoon sekoittuu vielä pelkoa, kun taas vahvin usko siirtää vuoria. Ilman Pyhän Hengen ohjausta ja voitelua toimintamme jää omavoimaiseksi ja tyhjiksi kuoriksi. Jokainen luotu myös tunnistaa Jumalan läsnäolon ja kirkkauden. Silloin ihmisen sisin kohtaa Jumalan kaikkivoivan pyhyyden ja hoitavan puhtauden, ja nöyrtyy synnintuntoon vastaanottamaan Kristuksen sovitustyön.

Sirkku Chewningin sanoin:

”Usko on ovi taivaan valtakunnan omistamiseen ja siinä kasvamiseen. Voitelu puolestaan valmistaa meitä Jeesuksen ylösnousemusvoiman todistajina voimatekoihin, ihmeisiin ja merkkeihin. Jumalan kirkkauden kokeminen taas avaa meille sieluamme tyydyttävän ja hoitavan Jumalan läsnäolon, kun Isän läsnäolo  laskeutuu kansansa keskelle. ”

”Tämä on aina ollut Isän syvin toivo. Se ei ole kuitenkaan vielä toteutunut. Paavali muistuttaa, että kysymys on salaisuudesta, jonka vasta  viimeinen sukupolvi saa kokea.”

Lähetyskutsu vei Sirkku Chewningin Suomesta nuorena maailmalle. Puolisonsa Genen kanssa hän on tehnyt työtä Israelissa, Thaimaassa ja Boliviassa. Koulutukseltaan Sirkku on opettaja Suomessa ja USA:ssa. Hän on myös teologian maisteri ja Assemblies of God -helluntaikirkon pastori. Chewningit asuvat Arizonassa.

Tekijä
Sirkku Chewning
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2021