Tulkoon sinun valtakuntasi (Daniel Kolenda)

”Tulkoon sinun valtakuntasi” yhdistää evankelistan sydämen palon sekä esirukoilijan sydämen taakan.

17,00 7,65

tuotetunnus (SKU) KK-47046 (Tuote)Osastot: ,

”Evankeliointi ilman esirukousta on kuin räjähde ilman sytytintä. Esirukous ilman evankeliointia on kuin sytytin ilman räjähdettä.” – Reinhard Bonnke

”Tulkoon sinun valtakuntasi” yhdistää evankelistan sydämen palon sekä esirukoilijan sydämen taakan. Tämä on kirja, joka ei ole syntynyt kirjoituspöydän takana tai yliopiston luokkahuoneessa, vaan sadonkorjuun pölyisellä eturintamalla missä ihmiselämistä ja sieluista käydään taistelua; siellä missä rukous on elinehto. Kirja on kannesta kanteen nopeatempoinen, iskevä, profetaallinen, joka haastaa Jumalan kansan esirukoukseen tänä historiamme kriittisimpinä aikana.

Daniel Kolenda on tämän sukupolven evankelista, jonka palvelutyötä seuraavat ihmeet ja merkit ja jonka sinettinä ovat lukuisat pelastuneet. Hän on johtanut kasvotusten yli 10 miljoonaa ihmistä Kristuksen luokse massiivisissa ulkoilmatilaisuuksissa joissakin vaarallisimmista, vaikeimmista ja syrjäisimmistä paikoista maailmassa. Maailmankuulun evankelista Reinhard Bonnken seuraajana hän CFAN toiminnanjohtaja; järjestön, joka on järjestänyt historiamme suurimpia evankeliointitapahtumia ja painanut yli 190 miljoonaa kirjaa 104 kielellä.

Tekijä
Daniel Kolenda
ISBN
9789525866568
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2012
Koko
13,5 x 21cm
Sivumäärä
120