Herra kutsuu (Sadhu Sundar Singh)

8,00 4,50

tuotetunnus (SKU) KK-5022 (Tuote)Osastot: , ,

Intian suuri ihme.

Merkillinen uskonnollinen herääminen, minkä kristillinen lähetystyö Intiassa on aiheuttanut, on suuren mystikon ja lähetyssaarnaajan nousu, jonka olentoon ja oppiin nykyään koko kristitty maailma on kohdistanut huomionsa. Tämä mies on

Sadhu Sandar Singh.

Hänen olemuksensa tuo mieleen kaksi suurta entisajan kristittyä: apostoli Paavalin ja pyhän Fransisuksen. Hänen elintapansa ja näkyelämänsä muistuttavat Assisin suuresta rakkauden julistajasta, kun taas hänen sisäiset kokemuksensa tuovat mieleen Paavalin.

Kun Sundar Singh tuli kristityksi, tuli hänestä intialaisena myös suuri mystikko, ja sellaisena hän juuri on mielenkiintoinen, – nykyaikaan vetoavana mystikkona, jonka tietoisuus jumalyhteydestään kannustaa häntä suurenmoiseen rakkaudentyöhön ja saamaajatoimintaan kanssaihmisten keskuudessa ”Sadhuna”, jolla ei ole oikeutta omistaa muuta kuin viittansa, hän on kierrellyt kaikkialla Intiassa aina Tiibettiä myöten saaden aikaan suuria herätyksiä kaikkialla.

Kun tämä mies, jonka olemus huokuu niin suurta rakkautta, että kerrotaan villien eläintenkin etsivän hänen ystävyyttään, kävi aikoinaan Euroopassa sekä Amerikassa, herätti hänen esiintymisensä kaikkialla suunnatonta huomiota. Länsimaiselle kuulijoille hänen esityksensä uhkuu erikoista tuoreutta, se kun on täynnä hehkuvaa, maalauksellista kuvakieltä, mieterunoja ja vertauksia ja pohjautuu lähinnä uuden testamentin kirjoittajien ajatuksiin.

Tässä kirjassa on kymmenen Sadhu Sundar Singhin puhetta jotka hän on aikoinaan pitänyt vieraillessaan Sveitsissä.

Sadhu Sundar Singhin elämäkerta on julkaistu kirjassa nimeltä Kulkuri Guru.

Tekijä
Sadhu Sundar Singh
ISBN
9525114260
ALV-prosentti
10,00 %
Sivumäärä
98
Sidonta
Nid