Totuutena valhe (Pekka Sartola)

37,00 20,00

tuotetunnus (SKU) KK-2002 Osasto:

Antisemitismin HISTORIAA ja TÄTÄ PÄIVÄÄ – runsaasti kuvitettuna!

Eikö juutalaisia ole koskaan vainottu? Juutalaisvastaisuuden vuosisadat ja natsien hirmuteot ovat saaneet uudet kasvot ja uuden ilmeen. Se minkä ihmiskunta luuli jo 60 vuotta sitten haudanneensa sodan raunioihin ja Auschwitz-Birkenaun tuhkakasoihin onkin nyt nousemassa jälleen esiin. Tässä kirjassa poistetaan peite totuuden nimessä julistetun valheen yltä.

Se mistä media tänään vaikenee – tämä kirja tuo valoon kaunistelematta.

Runsas kuvitus, dokumentit, kartat ja piirrokset tuovat lukijan silmien eteen juutalaisvastaisuuden kuvan kaikessa kauheudessaan. Totuutena VALHE puhuttaa ennennäkemättömällä suoruudellaan. Teoksessa kymmeniä mustavalkokuvia ja 32 nelivärisivua sisältäen mm. arabilehdissä julkaistuja antisemitistisiä piirroksia aivan viime kuukausiltakin.

Teos tarkastelee juutalaisvastaisuuden historiallista totuutta sekä uutta totuuden nimellä kulkevaa valhetta, että Holokausti olisikin vain keksitty myytti ja kansanmurhat mielikuvituksen tuotetta. Mitä on antisemitismi tai antijudaismi? Kuka tai mikä lopultakin on kaiken sen takana? Juutalaisvastaisuus antiikin aikana – Euroopassa keskiajalla – Venäjällä tsaarien aikana – natsivallan aikana ja mitä se on tänään sekä arabimaissa että ns. sivistyneissä länsimaissakin. Nyt myös mukana – kuuden vuosikymmenen jälkeen – Siionin Vanhinten Pöytäkirjat, ideologisten väärennöksien klassikko täydellisenä koosteena. Kokonaisuudesta muodostuu kuva joka pelottaa, haastaa mutta antaa myös toivoa.

Totuutena VALHE käsittelee muun muassa seuraavia aiheita: Rotuteoriat, Ristiretket, Musta surma, Inkvisition aika, Pogromit, Siionin Vanhinten Pöytäkirjat, Natsivallan aika, Tuntematon Holokausti, Antijudaismi tänään, Aseina islam ja Koraani, Pakolaiset – antisemitismin uhrit, Oppiaineena antisionismi, Ajankohtainen Lähi-itä ym.

Kannen suunnittelu: Iiris Kallunki / Pekka Sartola

Graafinen asu ja taitto: Iiris Kallunki

Paino ja sidonta: Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä

Sidottu 416 s.

Jatkoa Tähtäimessä Israel ja Harmagedon -kirjoille.

Tekijä
Pekka Sartola
Kustantaja / Jakelija
Ajanteos Kustannus
ISBN
9519881743
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2003
Sidonta
sidottu, kovakantinen