SCORPION-suunnitelma (Pekka Sartola)

Vakoilutrilleri.

20,00

tuotetunnus (SKU) KK-4736 (Tuote)Osastot: ,

Joulukuussa 2003 Irakin diktaattori Saddam Hussein löytyi maakuopasta Tikritin kaupungissa ja antautui USA:n joukoille. Vain viikkoa myöhemmin Libyan itsevaltias johtaja Muammar Gadhafi ilmoitti maansa luopuvan vapaaehtoisesti kaikista joukkotuhoaseista ja niiden kehittelystä. Näitä kahta paljon julkisuutta saanutta tapahtumaa yhdisti ja edelsi kuitenkin huikea kulissien takainen peli, armoton ajojahti niin Lähi-idässä, Libyassa kuin Singaporessa ja Malesiassakin.

Syvälle erämaahan kaakkoiseen Libyaan, Kufran keidasalueelle, on rakennettu hämmästyttävästi skorpionia muistuttavaan muotoon sarja keinokastelualtaita. Tarkimmatkaan satelliitit eivät ole kyenneet kuvaamaan, mitä niiden alle on kätketty. Israelin salaisten erikoisjoukkojen, huipputekniikan ja vakoilusatelliittien yhteistyö paljastaa Lähi-idän vaarallisimpien terroristien SCORPION-suunnitelman, jonka toteutuminen merkitsisi joukkotuhoa ja koko Lähi-idän suistumista sotaan.

Tässä trillerissä fakta ja fiktio yhdistyvät tavalla, joka saa lukijan kysymään, olisiko kaikki sittenkin voinut tapahtua näin?

Jatkoa Al Aqsa kirjalle.

Tekijä
Pekka Sartola
Kustantaja / Jakelija
Ajanteos Kustannus
ISBN
9519881794
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2005
Sivumäärä
432
Sidonta
sid.