Solunjohtajan käsikirja versio 2.0 (Sirpa Törmä (toim.))

Uudistettuun Solunjohtajan käsikirjaan on kiteytetty seurakunnan kasvuun ja rakentumiseen tähtäävien pienryhmien eli solujen keskeiset suuntaviivat. Se innostaa elämään ilosanoman valloittamana ja vaalimaan keskinäisiä suhteita, jotta solun jäsenistä kasvaisi opetuslapsia. Kirja tarjoaa sekä syvällistä opetusta että vinkkejä ryhmätilanteiden arkisiin pulmiin ja johtajien omaan kasvuun.

10,00

tuotetunnus (SKU) KK-62198 (Tuote)Osastot: ,

Solunjohtajan käsikirjaan on kiteytetty seurakunnan kasvuun ja rakentumiseen tähtäävien pienryhmien eli solujen keskeiset suuntaviivat. Se innostaa elämään ilosanoman valloittamana ja vaalimaan keskinäisiä suhteita, jotta solun jäsenistä kasvaisi opetuslapsia, eli Jeesuksen seuraajia. Uudistettu materiaali tarjoaa sekä syvällistä opetusta että vinkkejä ryhmätilanteiden arkisiin pulmiin ja johtajien omaan kasvuun.

Kirja koostuu kahdestatoista opetuksesta, ja lopussa ohjataan ottamaan konkreettisia askelia solun perustamiseen. Pohdintakysymykset aktivoivat keskustelua ja ohjaavat soveltamaan sisältöä omaan elämään. Solujohtajakoulu on ollut osa Tampereen Helluntaiseurakunnan opetuslapseuspolkua jo 2000-luvun alusta lähtien. Kirja on toimiva työkalu kaikille opettajille ja osallistujille kaikissa seurakunnissa, jotka haluavat kehittää solutoimintaansa.

Kirjoittajat ovat Tampereen Helluntaiseurakunnan pastoreita ja solutyön johtajia. Kirjan on toimittanut KT Sirpa Törmä.

Tekijä
Sirpa Törmä (toim.)
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019