Kriisityön käsikirja (Helena Samulin (toimittaja))

Paljon on puhuttu viime aikoina suuronnettomuuksista. Kuitenkin joka päivä sattuu vääjäämättä myös pienempiä onnettomuuksia, jotka asianosaisille ovat aina suuria elämänmuutoksia ja surun aiheita.

43,70

tuotetunnus (SKU) KK-8636 Osasto:

Paljon on puhuttu viime aikoina suuronnettomuuksista. Kuitenkin joka päivä sattuu vääjäämättä myös pienempiä onnettomuuksia, jotka asianosaisille ovat aina suuria sokkeja, elämänmuutoksia ja surun aiheita.

Seurakuntien työntekijät ja muut ammattiauttajat joutuvat nykyisin yhä useammin tilanteisiin, joissa pitää nopeasti alkaa purkaa äkillisen kriisin aiheuttamaa sokkia tai ruveta pikaisesti ehkäisemään mahdollisesti syntymässä olevaa traumaa. Yhtenäistä opaskirjaa tällaiseen ohjeistukseen ei ole, joten tämä kirja on enemmän kuin tarpeen monella työsaralla.

Teos on muodoltaan helposti luettava ja hakusanat nopeasti löydettävissä. Sieltä voi poimia hakusanoilla eri kohdista esimerkiksi näin: tulevaisuuden uhkat/ pandemia, säteily jne.; kriisin kokeneen (ihmisen/seurakuntalaisen) kohtaaminen; kuolinviestin vieminen; onnettomuudet, auto-onnettomuudet; leiriohjeet; itsemurhat; sururyhmät; pappi ja vaikeat siunaustilaisuudet; pieni lapsi (häntä kohdannut onnettomuus/hänelle kertominen) jne.

Tekijä
Helena Samulin (toimittaja)
ISBN
9789516075627
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2007
Kirjastoluokka
59.23
Sivumäärä
205
Sidonta
sidottu, kovakantinen