Spiritualiteetin käsikirja (Seppo Häyrynen, Heikki Kotila, Osmo Vatanen (toim.))

Hiljaisuuden viljely ja erilaiset retriitit kokoavat jatkuvasti suurempia joukkoja ihmisiä, jotka etsivät elämäänsä uudenlaista syvyyttä. Mistä tässä hengellisessä etsinnässä pohjimmaltaan on kysymys?

5,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-2323 Osasto:

Hiljaisuuden viljely ja erilaiset retriitit kokoavat jatkuvasti suurempia joukkoja ihmisiä, jotka etsivät elämäänsä uudenlaista syvyyttä. Mutta mistä tässä uudessa hengellisessä etsinnässä pohjimmaltaan on kysymys? Miten hengellisiä kysymyksiä voidaan lähestyä toisaalta nykyajan ihmisen, toisaalta eri kirkkojen perinteen näkökulmista? Miten hengellinen elämä liittyy musiikkiin, kuvataiteisiin tai arkkitehtuuriin? Ja miten kirkon historia ja teologia auttaa ymmärtämään, mistä spiritualiteetissa on kyse.

Spiritualiteetin käsikirja on perusteos, joka kertoo luterilaisen spiritualiteetin lähtökohdista ja teologisista perusteista. Samalla se on käytännöllinen opas, joka kertoo mm., mitä on hengellinen lukeminen, hiljaisuuden retriitti tai hengellinen ohjaus. Aihepiirit kattavat hengellisen elämän kaikki oleelliset osa-alueet Jumalan sanasta rippiin ja sielunhoitoon asti. Kirjoittajakunta edustaa alansa parasta asiantuntemusta.

Toimittajat

Seppo Häyrynen on Hiljaisuuden ystävät ry:n puheenjohtaja ja Heikki Kotila saman yhdistyksen toiminnanjohtaja, Osmo Vatanen toimii alan aihepiiriin erikoistuneena kouluttajana Kirkon koulutuskeskuksessa.

Kansi Petri Kovács

Theologia practica -sarja

Tekijä
Seppo Häyrynen, Heikki Kotila, Osmo Vatanen (toim.)
ISBN
9516259316
ALV-prosentti
10,00 %
Kirjastoluokka
K25
Sivumäärä
380
Sidonta
Sidottu, kovakantinen.