Sinä päivänä Jerusalemissa (Pekka Sartola)

Tässä 21. kirjassaan Pekka Sartola avaa uusia ja äärimmäisen mielenkiintoisia näkymiä monien lopunaikojen merkittävimpien tapahtumien taustoihin ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin.

20,00

tuotetunnus (SKU) KK-58411 (Tuote)Osastot: , , ,

Tässä 21. kirjassaan Pekka Sartola avaa uusia ja äärimmäisen mielenkiintoisia näkymiä monien lopunaikojen merkittävimpien tapahtumien taustoihin ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin – niin tulevan Kolmannen Temppelin kuin myös Liitonarkin osalta. Miten liittyvät toisiinsa hätkähdyttävät Verikuu-ilmiöt sekä Riemuvuodet? Onko psalmissa 83 kuvattu tuleva sota jo oven edessä? Petrus Romanus, Vatikaanin salaiset ennustukset viimeisestä paavista, onko nykyinen paavi juuri hän? Miten islamin ”messiaaninen” hahmo Mahdi liittyy lopun aikojen tapahtumiin? Mitä Raamattu kertoo Jooelin profetioista ja Israelia ympäröivien islamilaisten- ja arabivaltioiden kohtaloista? Miten Israel selviää siihen saakka kunnes he katsovat Häneen sinä päivänä Jerusalemissa ja valittavat Häntä?

Siinä vain pieni osa tämän mielenkiintoisen ja jopa huikean jännittävän kirjan sisällöstä, joka on jälleen takuuvarmaa Pekka Sartolaa parhaimmillaan.

Tekijä
Pekka Sartola
Kustantaja / Jakelija
Ajanteos Kustannus
ISBN
9789527027097
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2015