Seis! Pysäytä ihmiskauppa (Steve Chalke, Cherie Blair)

32,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-14185 (Tuote)Osastot: , ,

”Vapaus orjuudesta on ihmisoikeuksista kaikkein perustavin”, kirjoittaa ihmisoikeusjuristi Cherie Blair. Se oli myös ensimmäinen kansainvälisesti tunnettu ihmisoikeus. Ne, jotka eri puolilla maailmaa orjuuttavat muita, syyllistyvät rikoksiin ihmiskuntaa vstaan. Kun vuonna 2007 vietettiin Atlantin yli suuntautuneen orjakaupan päättymisen 200-vuotisjuhlaa, oltiin yleisesti tyytyväisiä siitä, että orjuuden häpeällinen kausi on taakse jäänyttä aikaa.

Kuinka siis on mahdollista, että luemme tämän kirjan sivuilta afrikkalaisista pojista, jotka on ryöstetty pakkotyöhön kaakaoviljelmille tai aasialaisista tytöistä, jotka on myyty prostituoiduiksi Eurooppaan?

Kun luemme ihmiskaupan uhrien tarinoita, ne alkavat kuulostaa karmaisevan yleisiltä. Meidän on pakko tunnustaa, että orjakauppa on edelleen todellisuutta, myös meidän kotiseuduillamme.

Tässä kirjassa Steve Chalke ja Cherie Blair jääljittävät ihmiskaupan laajuutta ja kertovat, mitä tavallinen ihminen voi tehdä sen lopettamiseksi. Kirja antaa tietoa myös Suomen Lähetysseuran ihmiskaupan vastaisesta työstä mm. Israelissa ja Mekong-alueella.

Tekijä
Steve Chalke, Cherie Blair
ISBN
9789516244054
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2011
Sivumäärä
204
Sidonta
nidottu