Jos olet Jumalan Poika, astu alas ristiltä (Julia Blum)

Jumalan valittu kansa on kamppaillut vuosituhansien ajan. Miksi Israel yhä näyttää Jumalan hylkäämältä ja miksi juutalaisvastaisuus toistuvasti nostaa päätään?

17,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-9753 Osasto:

Jumalan valittu kansa on kamppaillut vuosituhansien ajan. Miksi Israel yhä näyttää Jumalan hylkäämältä ja miksi juutalaisvastaisuus toistuvasti nostaa päätään?

Kirjassaan Julia Blum käsittelee tuoreella tavalla kärsimyksen ongelmaa. Hän vertaa oivaltavasti Raamatun henkilöiden ahdinkoja aikamme israelilaisten ongelmiin. Jokaisen elämänkohtalon huolellinen erittely paljastaa, miten ikuista ja ehdotonta Jumalan rakkaus on.

Jumala tekee näkymätöntä työtä, joka voi olla hyvinkin erilaista kuin se, mitä silmä näkee ja mitä voisi päätellä olosuhteiden perusteella. Jumalan Hengen avaamin silmin näemme, miten syvästi hän rakastaa kansaansa.

Nyt on profeetallinen aika. Siionissa tapahtuu ihmeellisiä asioita. Jumalan omaisuuskansa etenee oman todellisen Messiaansa ja hänen pelastuksensa suuntaan. Myös Julia Blumin kirja todistaa tästä.

Valtit:

– Havahduttava ja erittäin ajankohtainen

– Avaa hätkähdyttävän uudenlaisia näkökulmia Raamattuun

– Kirjoittajana messiaaninen juutalainen, joka on arvostettu raamatuntuntija ja luennoitsija

Kohderyhmät:

– Julia Blumin kirjojen ystävät

– Israelin menneisyydestä ja nykyhetkestä kiinnostuneet

– Juutalaislähetyksestä kiinnostuneet

Julia Blum syntyi Ukrainassa. Vuonna 1991 hän kohtasi oman Messiaansa. Ratkaisuun vaikutti suuresti suomalaisten uskovien elävä todistus. Nykyään Julia ja hänen miehensä Victor asuvat Israelissa. Perheeseen kuuluu myös kolme lasta.

Tekijä
Julia Blum
ISBN
9789514752985
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2008
Kirjastoluokka
22
Koko
134 x 213 mm
Sivumäärä
208
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen