Israel Suomalainen Matkaopas (Teppo Heiskanen)

Matkaopas on käsikirja, jonka avulla voi nähdä Israelin käyntikohteet ja ymmärtää niiden taustat.

19,80

tuotetunnus (SKU) KK-56689 (Tuote)Osastot: ,

Israel on eittämättä maailman kiistanalaisin valtio. Se herättää voimakkaita tunteita, ja harvat ihmiset ovat täysin välinpitämättömiä.

Matkaopas on erinomainen tietokirja jokaiselle, joka haluaa hahmottaa ja ymmärtää Israelia, maailmanpolitiikan keskeisimpiin alueisiin kuuluvaa valtiota. Matkaopas ei ota kantaa, mutta se pystyy antamaan perustiedot kaikesta mikä liittyy Israeliin, juutalaisiin, palestiinalaisiin, diplomatiaan, menneisiin sotiin ja alueiden omistuksiin ja asuttamisiin. Nämä tiedot ovat elintärkeitä jokaiselle matkailijalle mutta myös uutisia ja maailman tapahtumia seuraaville.

Haastammekin jokaisen lukijan tällä evästyksellä: Me olemme neutraaleja, jotta sinä voisit muodostaa oman mielipiteesi!

Matkaoppaana Israel-kirja on hyvä. Siinä on tarkkoja kaupunki- ja aluekarttoja, kiinnostavat listaukset majoitus- ja ravintolapalveluita, kattava ja asiantunteva opastus nähtävyyksiin ja runsaasti muuta ajanviete- ja shoppailutietoa.

Kirjan tekijä, Teppo Heiskanen, on uusinut jo 1980-luvun lopulla ilmestyneen, silloinkin suositun Israel-matkaoppaan. Nyt kaikki on tietysti täysin uutta, mutta taustatietojen ulottuminen noin kauas voi vain tuoda syvyyttä ja näkemystä. Jos kirja oli 1980-luvun lopulla ”raakile”, nyt Heiskasen kerronta on kypsynyt syvällistä ymmärrystä huokuvaksi.

Tekijä
Teppo Heiskanen
ISBN
9789529715657
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2014
Kirjastoluokka
48114
Sivumäärä
304
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen