Salaisuudessa yllätettyinä – Kirja yhteyden voimasta (Tarja Vilppola)

Yksilökristitty ei voi ilmaista Jumalan voimaa yksin. Rakkaudessa ja sen mahdollistamassa ykseydessä ilmenee Jumalan voima.

42,00

tuotetunnus (SKU) KK-62738 (Tuote)Osastot: , ,

Yksilökristitty ei voi ilmaista Jumalan voimaa yksin. Rakkaudessa ja sen mahdollistamassa ykseydessä ilmenee Jumalan voima.

Mitä haluaisit rukoilla rakkaimpiesi puolesta juuri nyt? Entä jos tietäisit, että teillä on jäljellä vain vähän yhteistä aikaa?

Jäähyväisrukouksessaan Jeesus pyysi Isää suojelemaan hänen seuraajiaan, myös meitä, nimensä voimalla, jotta olisimme yhtä, niin kuin hän on Isässä ja Isä on hänessä. Eikä pyynnön syy ollut vähäinen, sillä meidät tunnistetaan Jeesuksen seuraajiksi keskinäisestä rakkaudesta.

Yhteys on taitolaji. Sen vuoksi meille annettiin Puolustaja, Pyhän Henki, johdattamaan meidät syvälle Jumalan salaisuuden tuntemiseen ja syvään yhteyteen.

Kirja kutsuu tutkimaan yhteyden edellytyksiä ja kompastuskiviä, mutta ennen muuta rohkaisee kasvun esteiden voittamiseen sekä Jumalan valtavan armon ja hänen läsnäolonsa voiman omistamiseen yhdessä – sydänten ykseydessä.

KIRJOITTAJA

Tarja Vilppola on läsnäolon ja yhteyden parantavasta voimasta syttynyt terapeutti, kouluttaja ja kohtaamistyön ammattilainen. Elämäniloa hän tankkaa liikkumisesta, luonnosta, luovuudesta, sekä läsnä olevasta yhteydestä läheistensä ja Jumalan kanssa. Tarja Vilppolalta on aiemmin ilmestynyt kirja Läsnäolossa – Katkoviivaisesta kokonaiseksi (Päivä 2017).

Tekijä
Tarja Vilppola
ISBN
9789523740372
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2021
Kirjastoluokka
17.3
Sivumäärä
282
Sidonta
sidottu, kovakantinen