Pisaroita – Seikkailua, draamaa, hartautta (Margit Pulkkinen, Marika Pulkkinen)

Ennakkomyynnissä, arvioitu julkaisuajankohta: 27.10.2023
Runsas kattaus erilaista tekemistä ja touhua kasvatustyöhön. Kirja sisältää hartauksia, rastipolkuja, seikkailuja, tarinoita ja bibliodraamaa – ohjelmaa mm. erilaisiin tapahtumiin ja kerhoihin.

32,90

tuotetunnus (SKU) KK-320 (Tuote)Osastot: , ,

Kustantajan/Jakelijan ilmoittama julkaisuajankohta:
27.10.2023
Ajankohta ja tuotteen ulkoasu tms. voi muuttua ennakkotiedosta.

Pisaroita on runsas kattaus erilaista tekemistä ja touhua kasvatustyöhön. Kirja sisältää hartauksia, rastipolkuja, seikkailuja, tarinoita ja bibliodraamaa, joista riittää ohjelmaa niin säännöllisesti kokoontuviin kerhoihin kuin erilaisiin tapahtumiin.

Materiaali sopii sekä kouluikäisten ryhmille että koko perheen tekemiseksi. Teemat vaihtelevat Raamatusta luonto- ja seikkailukasvatukseen. Toiminnallisuuden avulla lapset ja aikuiset pääsevät yhdessä osallisiksi elämän ihmeestä ja Jumalan rakkaudesta.

Teos on jatkoa suositulle kirjalle Pulahduksia – Hartauksia perhetyöhön.

Margit ja Marika Pulkkinen ovat kainuulaiset kaksoset, jotka asuvat perheineen Helsingissä. He ovat koulutukseltaan draamaohjaajia ja seurakunnan lastenohjaajia. Pulkkiset tekevät laaja-alaista kasvatustyötä Roihuvuoren seurakunnassa. Heiltä on aiemmin ilmestynyt Pulahduksia – Hartauksia perhetyöhön (2018).

Tekijä
Margit Pulkkinen, Marika Pulkkinen
ISBN
9789523548749
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2023
Kirjastoluokka
25.3 Kristillinen opetus ja kasvatus
Formaatti
pehmeäkantinen