Ufot – mistä oikeasti on kyse? (Juha Ahvio)

Mitä UFO-ilmiöllä tarkoitetaan? Mistä UFO-ilmiössä oikeasti on kyse? Mitä näistä tulkinnoista tulisi ajatella klassisen ja raamatullisen kristillisen uskon valossa?

22,00

tuotetunnus (SKU) KK-163 Osasto:

Mitä UFO-ilmiöllä tarkoitetaan? Mistä UFO-ilmiössä oikeasti on kyse?

UFO tarkoittaa käsitettä Unidentified Flying Objects, UFO, tai Unidentified Aerial Phenomena, UAP. Kyse on tunnistamattomista lentävistä esineistä tai tunnistamattomista ilmassa havaittavista ilmiöistä.

Modernin UFO-ilmiön historia alkaa 1940-luvulta ja on jatkunut näihin päiviin asti. Nyt vuonna 2023 UFO-ilmiö on jälleen ollut laajalti esillä kansainvälisissä ja suomalaisissakin valtamediaotsikoissa. Mitä näistä tuoreista erikoisista tapauksista sekä UFO-havaintojen määrän yhtä tuoreesta paisumisesta pitäisi ajatella? Mitä UFO-ilmiöstä ja siihen läheisesti liittyvästä USO-ilmiöstä eli Unidentified Submerged Object, tunnistamaton vedenalainen kohde -ilmiöstä ylipäätään erilaisine tulkintoineen tulisi ajatella? Miksi, etenkin vuoden 2017 jälkeen, viranomaisten kuten Pentagonin, CIA:n ja NASA:n julkinen asenne UFO-kysymykseen on muuttunut oleellisesti?

UFO-ilmiöstä vakavana kysymyksenä puhuminen, kirjoittaminen ja siitä kiinnostuneena oleminen ei enää olekaan huuhaata, foliohattuhörhöilyä eikä mihinkään vaarallisiin kaninkoloihin pudonneisuutta, koska läntisen supervalta USA:n poliittinen, sotilaallinen ja tiedustelupalvelullinen huippueliittikin ottaa nyt UFO-ilmiön ja jopa sen ulkoavaruustulkinnan julkisen virallisesti täysin tosissaan.

UFO-ilmiö on todellinen. UFOja ja humanoideja on ja näitä on kohdattu. Mutta mistä UFOissa ja humanoidikohtaamisissa on kysymys? Millaisesta todellisuudesta on kyse? Millainen on modernin UFO-ilmiön historia pääpiirteissään ja millaisia erilaisia tulkintoja UFO-ilmiöstä on esitetty?

Mitä näistä tulkinnoista tulisi ajatella klassisen ja raamatullisen kristillisen uskon valossa?

Nämä ajankohtaiset kysymykset saavat punnitun perustellut vastauksensa tässä kirjassa.

Tekijä
Juha Ahvio
ISBN
9789515853752
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2023
Sivumäärä
156
Formaatti
pehmeäkantinen