Kuinka on sun sielus laita? (Uuras Saarnivaara)

Tri Uuras Saarnivaaran kirja ”Kuinka on sun sielus laita?” pyrkii antamaan vastauksia näihin aikamme ihmisen kysymyksiin, vastaväitteisiin ja etsintään.

5,00

tuotetunnus (SKU) KK-6942 Osasto:

Kun aikamme ihmisen joutuu kosketuksiin kristinuskon kanssa, hänellä on monia mielestään päteviä vastaväitteitä sitä vastaan. Toiset näistä vastaväitteistä ovat tietopuolisia, toiset käytännöllisiä. Hänen mielestään kristillinen usko ei sovi nykyajan valistuneen ja elämän kiireiden keskellä hyörivän ihmisen elämään. Tiede, yhteiskunnalliset liikkeet jms. antavat hänen mielestään paremman vastauksen hänen ongelmiinsa kuin kristinusko. Mutta samalla hän tuntee merkillistä sisäistä tyydyttämättömyyttä, tyhjyyttä ja elämän tarkoituksettomuutta. Elämä ei tunnu antavan sitä, mitä siltä toivoo, vaikka kuinka yrittää sitä tavoitella. Myös monilla sellaisilla, jotka haluavat tulla kristityiksi tai olla kristittyjä, on vaikeita kysymyksiä ja ongelmia.

Tri Uuras Saarnivaaran kirja ”Kuinka on sun sielus laita?” pyrkii antamaan vastauksia näihin aikamme ihmisen kysymyksiin, vastaväitteisiin ja etsintään. Sen vastaukset eivät ole inhimillisen viisauden sanelemia, vaan enimmäkseen suoraan Jumalan sanasta ammennettuja. Kirja on laadittu siinä vakaumuksessa, että Raamattu on aikamme ihmisen ongelmien ratkoja paremmin kuin mikään inhimillinen viisaus, jopa niiden ainoa todellinen ratkoja. Kristuksessa ja Jumalan pettämättömässä sanassa apu ja ratkaisu vaikeimpiinkin kysymyksiin.

Niille, jotka ovat kutsutut toisia opastamaan, kirja tarjoaa apua ja opastusta, jota he ovat kaivanneet.

Tekijä
Uuras Saarnivaara
ISBN
9516890261
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
1976
Sivumäärä
134
Sidonta
Nid