Miksi lähdit näin? – Ikkunoita itsemurhaan (Minni Heinilä, Veijo Grönholm)

28,00

tuotetunnus (SKU) KK-63437 Osasto:

Kun läheinen riistää hengen itseltään, jäljelle jääneet joutuvat itsekin kuoleman varjon maahan. Pimeys laskeutuu elämän ylle, ja toivo tuntuu kadonneen ikuisiksi ajoiksi. Itsemurha vaikuttaa lähipiirin lisäksi ympäröivään yhteisöön. Näin sen seuraukset kertaantuvat ja ulottuvat laajalle.

Tämä kirja avaa ikkunoita itsemurhaan. Seitsemän henkilöä kertoo, miten itsemurha on koskettanut heidän elämäänsä ja millainen heidän toipumistiensä on ollut. Lisäksi itsemurhaa ja toipumista käsitellään eri näkökulmista, myös yhteisön kannalta. Teos antaa lohtua ja työkaluja niin niille, jotka kulkevat paraikaa omassa pimeässä laaksossaan, kuin niille, jotka kohtaavat näitä ihmisiä.

Kirja osoittaa, että läheisen itsemurhasta voi toipua. Toivo ja elämän merkityksellisyys voivat löytyä uudestaan. Menetys ei unohdu – eikä sitä tarvitsekaan unohtaa – vaan muuttuu vähitellen osaksi omaa elämäntarinaa, jota kipu ei enää hallitse.

MTh (Master of Theology) Veijo Grönholm on toiminut helluntaiseurakuntien pastorina, sielunhoitajana ja lähetystehtävissä lähes neljäkymmentä vuotta. Hänellä on myös evankelis-luterilaisen kirkon sairaalasielunhoidon erikoistumiskoulutus.

FM Minni Heinilä on työskennellyt media- ja kustannusalan eri tehtävissä vuodesta 2008 lähtien. Hän on toimittajana Aikamedialla.

Tekijä
Minni Heinilä, Veijo Grönholm
ISBN
9789522525581
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2022
Sivumäärä
214
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen