Kehityspsykologiaa lapsuudesta vanhuuteen (Hanna Nurmiranta, Päivi Leppämäki, Sari Horppu)

Kirja tarjoaa tietoa ihmisen psykologisesta kehityksestä vauvaiästä vanhuuteen.

34,90

tuotetunnus (SKU) KK-12477 (Tuote)Osastot: ,

Ihmisen psykologinen kehitys alkaa jo kohdussa ja jatkuu syntymän jälkeen läpi koko elämän. Tämä kehitys on monimuotoista ja vaiheittaista, ja siihen vaikuttavat monet tekijät, joiden ansiosta meistä kehittyy ainutkertaisia yksilöitä. Kirja tarjoaa tietoa ihmisen psykologisesta kehityksestä vauvaiästä vanhuuteen, ja kirjan tavoitteena on tarjota välineitä tämän kehityksen ymmärtämiseen sekä tiedon soveltamiseen niin omassa elämässä kuin työssä.

Teos on tarkoitettu ensisijaisesti sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon oppimateriaaliksi, ja se noudattaa syksyllä 2010 voimaan tulevia sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tutkinnonperusteita. Kirja soveltuu lähihoitajakoulutuksen lisäksi kaikille niille, jotka tarvitsevat tietoa ihmisen psyykkisestä kehityksestä esimerkiksi kasvatus-, hoito-, huolenpito- ja kuntoutustyössä. Helppolukuisuus tekee kirjasta soveltuvan myös itsenäiseen opiskeluun. Monipuoliset tehtävät tukevat opittavan asian sisäistämistä.

Hanna Nurmiranta on psykologian maisteri, joka työskentelee opettajana sosiaali- ja terveysalan perustutkintokoulutuksessa. Päivi Leppämäki on helsinkiläinen psykologi ja psykologian opettaja, joka työskentelee tällä hetkellä kuntoutusasiakkaiden parissa. KM, sh, työnohjaaja Sari Horppu toimii puolestaan psykologian, kriisityön ja hoitotyön opettajana Kouvolan seudun ammattiopistossa. Kirjan on kuvittanut Anita Polkutie.

Tekijä
Hanna Nurmiranta, Päivi Leppämäki, Sari Horppu
ISBN
9789516079892
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2010
Kirjastoluokka
K14
Sivumäärä
148
Sidonta
Nidottu