Miksi, ihminen? (Matti Vuolanne)

Suomessa ihmiset elävät hätätilassa. Niinkö? Kuka niin näkee ja sanoo?

23,00

tuotetunnus (SKU) KK-8855 (Tuote)Osastot: ,

Suomessa ihmiset elävät hätätilassa. Niinkö?  Kuka niin näkee ja sanoo?

Minä näen ja sanonkin sen.  Pappina ja ihmisenä, menossa kansamme keskellä, istuutuen kuuntelemaan ja yrittäen jakaa, olen todistanut masennusta, katkeruutta, lannistumista ja omanarvon puutetta. Nähnyt ulospääsemättömiä olotiloja tuskan ja ahdistuksen summana.  Ei ole työtä, ei ole rahaa. Vaikka ulkonaisesti näyttäisikin menevän hyvin, moni voi sisäisesti huonosti.

Jopa puoli miljoonaa suomalaista etsii apua masennuslääkkeistä, vaikka tutkimustulos osoittaa, ettei lääkitys masennukseen auta.  Suuri on joukko, joka kärsii läheisensä sairauden tähden.  Joka toinen päivä joku 75 vuotta täyttäneistä riistää hengen itseltään.

MIKSI, IHMINEN?

Rukoilin, huokailin ja itkin ihmisen vierellä.  Itkin omaa avuttomuuttani pappina ja sielunhoitajana.  Jumala vastasi antamalla sanoman, joka rohkaisee, nostaa maassa olevan ylös tielle ja vahvistaa aina perille pääsyyn saakka.  Miksi – ihminen – et ottaisi vastaan apua Jumalalta, kun se ei maksa sinulle mitään? Jeesus valmisti koko ihmisellesi pelastuksen.  Lahja odottaa ottamista. Tällä kirjalla pyydän auttaa sinua.

– MATTI VUOLANNE.

Tekijä
Matti Vuolanne
ISBN
9789515851819
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2007
Sivumäärä
185
Sidonta
Nidottu, kovakantinen