Monta tietä tielle (Tuomas Jäntti)

10,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-5199 Osasto:

Monta tietä Tielle vie lukijan risteyspaikkoihin, joissa valitaan kulkureittiä eteenpäin. Pastori Tuomas Jäntti antaa puheenvuoron niille, jotka ovat tehneet valintansa ja ottaneet uuden suunnan. Apua valintaan löytyy ”tienviitoista”, ja kaikilla on mahdollisuus löytää Tie: ”Minä olen tie, totuus ja elämä”, sanoo Vapahtajamme (Johanneksen evankeliumi 14:6).

Tuomas Jäntti valottaa myös Raamatun avulla kristillisen uskon keskeisiä käsitteitä. Kirja on siis samalla henkilökohtaista puhutteluaja innostavaa opetusta – kuin kiehtova matka, jossa välillä kysytään neuvoa ja välillä tutkitaan karttaa ja tienviittoja!

Pastori ja evankelista Tuomas Jäntti tunnetaan sytyttävänä herätyssaarnaajana ja lämpimänä ihmisenä. Hän on toiminut pastorina Suomessa ja jo pitkään Yhdysvalloissa ja Kanadassa siirtosuomalaisten parissa. Ensimmäisen kirjansa Maja pohjaan, entä sitten? hän julkaisi kolmekymmentä vuotta sitten. Seuraavasta kirjasta, Sykkeessä, on jo tullut klassikko, samoin vuonna 2004 ilmestyneestä kirjasta Vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin.

Tekijä
Tuomas Jäntti
ISBN
9524751542
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006
Sivumäärä
160
Sidonta
Nid