Laittomuuden salainen vaikutus (Tapio Puolimatka)

Ennakkomyynnissä, arvioitu julkaisuajankohta: Maaliskuu 2021

29,00

tuotetunnus (SKU) KK-62705 (Tuote)Osastot: ,

Kustantajan/Jakelijan ilmoittama julkaisuajankohta:
Maaliskuu 2021
Ajankohta ja tuotteen ulkoasu tms. voi muuttua ennakkotiedosta.

Professori Tapio Puolimatka analysoi laittomuuden salaisen vaikutuksen (2. Tess. 2:7) ilmenemistä oman aikamme yhteiskunnallisissa virtauksissa. Ensimmäistä kertaa maailmanhistoriassa on syntynyt yhteiskunta, jossa pyritään seksuaalioikeuksien ja lisääntymisterveyden nimissä tuhoamaan lasten ja nuorten seksuaalimoraali ja sukupuolinen identiteetti. Tämän seurauksena yhteiskunnan perussoluna ei tulevaisuudessa ole perhe vaan irrallinen yksilö, massaihminen, jota voidaan tehokkaasti hallita joukkotiedotuksen käyttämien tunteisiin vetoavien mielikuvien avulla.

Tessalonikalaiskirjeen mukaan antikristilliset laittomuuden voimat eivät tehokkaimmillaan toimi avoimesti vaan salaa. Ne kätkeytyvät puheeseen ihmisoikeuksista, myötätunnosta, syrjinnän ja vihapuheen vastustamisesta ja sorrettujen puolustamisesta. Nämä peruskäsitteet murennetaan sisältä käsin ja muokataan vääryyden palvelukseen. Tunteisiin vetoavia teemoja toistamalla ihmisten huomio suunnataan pois laittomuuden aiheuttamasta inhimillisestä kärsimyksestä ja yhteiskunnallisista toimintahäiriöistä.

Voidakseen vastustaa laittomuuden salaista vaikutusta aikamme kristittyjen on tiedostettava pahuuden pimeät toimintatavat ja rohkaistuttava vastustamaan niitä.

Tekijä
Tapio Puolimatka
ISBN
9789518889123
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2021
Sivumäärä
n.300
Sidonta
Nidottu