Molemmin puolin (James Dobson)

Punnittua puhetta lastenkasvatuksesta, parisuhteesta ja yhdessä elämisestä yleensäkin.

16,00 7,20

tuotetunnus (SKU) KK-4593 (Tuote)Osastot: ,

Molemmin puolin -kirja on punnittua puhetta! Se käsittelee mm. lastenkasvatusta, parisuhdetta ja yhdessä elämistä yleensäkin. Toiset pohdinnot ovat käytännöllisiä, toiset hengellisiä; toiset vakavia, toiset humoristisia. Kaikki on kuitenkin tarkoitettu avuksi tärkeimpiin ihmissuhteisiimme — perheen onneksi!

Filosofian tohtori James Dobson on tullut tunnetuksi sekä kirjoistaan että radio- ja televisio-ohjelmistaan, jotka käsittelevät avioliittoa, vanhemmuutta ja perhe-elämää. Suomessa Dobsonin Perheen aika -ohjelmia on kuultu Radio Deissä, ja  Yhdysvalloissa ohjelmia ovat välittäneet maan suurimmat radio- ja televisioasemat. Lähivuosina ohjelma tavoittaa muuallakin maailmassa arviolta 50 miljoonaa ihmistä viikossa.

Molemmin puolin -kirja on koottu puolentoista minuutin pituisista päivittäisistä opetuspuheista. On melkoinen haaste esitellä aihe, sanoa siitä jotain kiinnostavaa ja lopettaa joutuisasti, jottei ohjelma-aika ylity. Sama tiivis ja selkeä esitystapa on myös kirjassa.

James Dobson on Yhdysvalloissa laillistettu psykologi sekä laillistettu avioliitto-, perhe- ja lapsineuvoja. Hän toimii puheenjohtajana perustamassaan Focus on the Family -järjestössä. Tri Dobson on saanut lukuisia kunnianosoituksia työstään perheiden ja lasten hyväksi. Hänellä ja hänen vaimollaan Shirleyllä on kaksi aikuista lasta.

Molemmin puolin on kaksiosaisen kirjasarjan toinen osa. Miniopetukset alkoivat kirjassa nimeltä Keskenämme  (Päivä Osakeyhtiö 2004).

Tekijä
James Dobson
ISBN
9524750929
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2005
Sivumäärä
151
Formaatti
110 x 165 mm
Sidonta
sidottu, kovakantinen