Isän ja äidin käsikirja (Nicky Lee, Sila Lee)

Vanhemmuus on ylevämpi kutsumus kuin oman onnen tavoittelu. Siitä joutuu maksamaan kovan hinnan, mutta se voi myös antaa parhaan palkinnon: syvän rakkauden sydämeen ja ilon.

15,00

tuotetunnus (SKU) KK-12968 (Tuote)Osastot: ,

”Vanhemmuus on ylevämpi kutsumus kuin oman onnen tavoittelu. Siitä joutuu maksamaan kovan hinnan, mutta se voi myös antaa parhaan palkinnon: syvän rakkauden sydämeen ja ilon siitä, että on saanut olla muovaamassa ihmiselämää”, toteavat Nicky ja Sila Lee kirjassaan.

Siinä käsitellään muun muassa aiheita: Kuinka kehittää perheen identiteettiä? Kuinka täyttää lastensa syvimmät tarpeet? Miten ja mihin asetamme rajat? Kuinka siirtää arvonsa lapsilleen?

Nicky ja Sila Lee ovat kasvattaneet neljä lasta ja puhuneet tuhansille vanhemmille vanhemmuuskursseillaan. Heillä onkin tuoretta näkemystä ja ajan myötä testattuja arvoja vanhemmuuden tueksi. Kirja on täynnä kallisarvoisia neuvoja ja käytännön vinkkejä, joten se palvelee vanhempien ehtymättömänä ideapankkina ja käsikirjana.

”Suosittelen kirjaa kaikille vanhemmille, jotka haluavat tehdä parhaansa lapsensa hyväksi” (Natasha Kaplinsky kirjan takakannessa).

Valtit:

Käytännöllinen, innostava ideapankki

Oivallinen lahja tuoreille vanhemmille

Uusia oivalluksia ja hyviä neuvoja kokeneillekin vanhemmille

Kohderyhmät:

Pienten ja isojen lasten vanhemmat

Perheleirit, seurakuntien perhetyö

Tekijä
Nicky Lee, Sila Lee
ISBN
9789524754521
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2010
Kirjastoluokka
38.1
Koko
175 x 225 mm
Sivumäärä
512
Sidonta
G-nature