Kiviä ja luita (Carl Wieland)

6,90

tuotetunnus (SKU) KK-12283 (Tuote)Osastot: ,

Saatavilla uusi, tarkistettu ja päivitetty painos. Nyt kokonaan värillisenä!

Tämä suosittu kirjanen on ehdoton apuväline jokaiseen seurakuntaan, jokaiseen kotiin ja katuevankeliointiin kaikenikäisille, mutta erityisesti nuorille, joiden uskoa koetellaan vahvalla evoluutiopommituksella.

Kirjanen on tiivis lukupaketti olennaisimmista evoluutiokriittisistä, Raamatullista luomista tukevista todisteista. Tutustu helposti ymmärrettäviin selityksiin mm. fossiileista, välimuodoista, mutaatioista, luonnonvalinnasta ja iänmääritysmenetelmistä.

Kiviä ja luita on luomiskirjallisuuden klassikko. Se julkaistiin englanniksi ensimmäisen kerran nimellä Stones and Bones vuonna 1994. Ensimmäinen suomenkielinen käännös tehtiin vuonna 2006. Kuluva vuosi on siis 28. ensipainoksen jälkeen ja suomenkielisestäkin ensipainoksesta tulee kuluneeksi 16 vuotta. Luomista ja evoluutiota käsittelevä aihepiiri on laaja, ja paljon on muuttunut näinä vuosina. Kirjaan onkin aiempien painosten myötä tehty useita päivityksiä.

”Tämä pieni kirjanen romutti kohdallani 40 vuoden evoluutio-aivopesun.” Miles Cooper, FT (immunologia/molekyylibiologia)

Tekijä
Carl Wieland
ISBN
9789526989518
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2015
Sivumäärä
56