Kestävä sanoma – Uudet kertojat (Luis Palau, Timothy Robert)

23,00 2,90

tuotetunnus (SKU) KK-12458 (Tuote)Osastot: , , ,

On olemassa kestävä sanoma, joka on edelleen yhtä polttavan ajankohtainen kuin 2000 vuotta sitten — vain kertojat vaihtuvat aikojen kuluessa. Kirja ”Kestävä sanoma – Uudet kertojat” kannustaa kristittyjä hyödyntämään kaikkia lahjojaan ja keksimään uusia tapoja evankeliumin esittämiseksi aikamme ihmisille.

Evankelista Luis Palau ja evankelistakouluttaja Timothy Robnett ovat koonneet oivallisen tietopaketin, joka sopii yhtä hyvin evankelistan käsikirjaksi kuin tavallisen seurakuntalaisen virikelukemistoksi.

Helppolukuinen, havainnollinen ja käytännöllinen kirja innostaa kertomaan kestävää sanomaa.

Luis Palau on maailmankuulu evankelista, joka puhuu vuosittain sadoilletuhansille kuulijoille evankeliointitapahtumissa ja radion välityksellä. Hänen sydämellään on myös evankelistojen ja johtajien varustaminen palvelutehtäväänsä; uusien evankelistojen tueksi hän on perustanut Next Generation Alliance -järjestön.

Timothy Robnett kouluttaa ja kannustaa satoja nousevia evankelistoja Next Generation Alliance -järjestön johtajana. Lisäksi hän toimii Multnomah Biblical Seminary -raamattukoulun saarnaopin apulaisprofessorina ja harjoittelujohtajana ja on julkaissut artikkeleita lukuisissa evankelioinnin ja julistustyön aikakauslehdissä.

Tekijä
Luis Palau, Timothy Robert
ISBN
9789524753999
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2010
Koko
134 x 213 mm
Sivumäärä
234
Sidonta
Sidottu, kovakantinen