Kuin kotkan siivin (Pekka Sartola)

Israelin kansan hämmästyttävä kotimatka kautta aikojen.

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-54239 (Tuote)Osastot: ,

Israelin kansan hämmästyttävä kotimatka kautta aikojen. Ihmeet ja merkit ovat seuranneet heitä niin Raamattuun tallennettuina kuin myös uudemman ajan historian kirjoihin kirjoitettuina. He ovat todella saaneet vaeltaa kuin kotkan siipien alla, niin hyvässä kuin pahassakin.

Sisällysluettelossa mm: Exodus, lähtö Egyptistä. Punaisen Meren ylistys- missä ja miten? Kadonnut Liitonarkki – mitä tiedämme siitä? Hanukka-juhla, makkabealaisten syntyvaiheet. Beetlehemin tähti – Jeesuksen syntymän ajankohta. Golgata – myyttejä ja faktoja. Masada, juutalainen murhenäytelmä. Diaspora – hajaannus ja myytti Palestiinasta. Tapaus Alfred Dreyfuss ja Theodor Herzl – modernin juutalaisvaltion syntytapahtuman taustahahmot. Kuka oli Arabian

Lawrence? Suurmufti Amin el-Husseini ja natsit. Holokausti – ihmiskunnan häpeätahra. Israelin itsenäistyminen. Sotien ihmeet – eloonjäämistaistelut vailla vertaa. Raoul Wallenberg ja Oscar Schindler – oikeamieliset ihmiset. Vaikutusvaltaisia juutalaisia kautta aikojen – Montefi orit, Rotschildit, Guggenheimerit, Rockefellerit, Wallenbergit, Oppenheimer – De Beers ja monia muita niin viihdemaailman kuin talouselämänkin vaikuttajia. Israelin uudet energialöydöt – merkkejä profetioiden täyttymisestä? USA vastaan Israel – uskomattomia yhteensattumia. Jännittävä ja huikean mielenkiintoinen kooste tapahtumista ja ihmisistä niiden takana.

Kirjailija Pekka Sartola on valittu v. 2009 Suomen parhaaksi kristilliseksi kirjailijaksi.

Tekijä
Pekka Sartola
Kustantaja / Jakelija
Ajanteos Kustannus
ISBN
9789529959792
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2013
Sivumäärä
350
Sidonta
Sidottu