Jeesus Vanhassa testamentissa, Avain Raamattuun 20 (Eskelinen Pekka)

17,90

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-2523 Osasto:

”Pekka Eskelisen raamatunselityskirjoihin on aina poikkeuksellisen suuri ilo tarttua. Kirjoittajan lukeneisuus ja historian taju yhdistyneenä selkeään esitystyyliin ja herkullisiin kielikuviin tekevät kirjoista nautittavia.

Tämä Vanhan testamentin Messias-profetioita käsittelevä teos on erityisen tärkeä siksi, että se nostaa esiin kristikunnassa alusta asti tiedetyn mutta liian usein unohdetun teeman. Vanha testamenttiei ole vain juutalaisen kansan historiaa, vaan siellä on suuri määrä profetioita, jotka täyttyivät Jeesuksessa. Pekka Eskelisen kirja on luotettavaa selitystä ja antaa avaimet tähän Raamatun keskeiseen teemaan.”

-Eero Junkkaala

”Jeesus viittasi oman toimintansa ja personaansa vakuudeksi Vanhaan Testamenttiin. Ensimmäiset kristityt näyttivät Vanhasta testamentista aikalaisilleen perusteet uskolleen, että Jeesus oli Jumalan lähettämä Messias. Kristityt ovat aina lukeneet Vanhaa testamenttia löytääkseen sieltä profetioita ja sanoman Jeesuksesta. Pekka Eskelisen opastuksella jokainen voi itse tehdä löydön: Se Jeesus joka on ilmoitettu Uudessa testamentissa löytyy kätkettynä jo Vanhasta testamentista.”

-Leif Nummela

Tekijä
Eskelinen Pekka
ISBN
9516194052
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2004
Sivumäärä
159
Sidonta
sidottu, kovakantinen