Armolahjat arjessa

Armolahjat arjessa

Armolahjat kuuluvat kristityn arkeen. Ihmelahjojen ohella tarvitsemme myös palvelu- ja johtamislahjoja. Armolahjoilla on yhteys armonvälineisiin ja luonnonlahjoihin.

17,90

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-983 (Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

Armolahjat kuuluvat kristityn arkeen. Ihmelahjojen ohella tarvitsemme myös palvelu- ja johtamislahjoja. Armolahjoilla on yhteys armonvälineisiin ja luonnonlahjoihin. Armolahjakäytännön historiaa ja nykypäivää. Seppo Hämäläinen on kirjoittanut ajankohtaisesta ja tärkeästä aiheesta asiantuntevalla, avaralla, raittiilla ja lämpimällä tavalla. Asiat, joita hän käsittelee, ovat hänelle tuttuja ja tärkeitä jo parin vuosikymmenen ajalta. Hänen ensimmäinen kirjansa armolahjoista ilmestyi vuonna 1982. Nyt hän puhuu samasta aihepiiristä monia kokemuksia rikkaampana ja aikaisempaa laajemmasta näkökulmasta.

Seurakunta tarvitsee kaikkia armolahjoja täyttääkseen Suurelta Työnantajaltaan saamansa tehtävän muuttuvassa ajassamme, ei kuitenkaan koskaan ohi tai yli Raamatun sana. Armolahjat arjessa tuo rohkaisevan ja tarpeellisen viestin tämän ajan kristityille.

Seppo Hämäläinen on Lahden Joutjärven seurakunnan kirkkoherra.

Lisätiedot

Isbn

9516193676

Tekijä

Seppo Hämäläinen

Kustantaja / Jakelija

Kustannus Oy Uusi Tie