Israelin juhlat – Sapatti ja kevään juhlat (Batya Wootten)

Kirjassaan Batya Wootten avaa sapatin ja kevään juhlien profeetallista merkitystä.

26,00

tuotetunnus (SKU) KK-57497 (Tuote)Osastot: , , ,

Kirjassaan Batya Wootten avaa sapatin ja kevään juhlien profeetallista merkitystä. Hän selittää, miksi uskovat yhä enenevässä määrin kokevat halua viettää raamatullisia juhlia ja miten tämä liittyy viimeisiin aikoihin.

Hänen neuvokkaat huomionsa antavat rohkaisua, selkeyttä ja tuoretta näkemystä tuttuun aiheeseen. Hän käy läpi juhlaperinteitä, jotka ovat linjassa Raamatun sanan kanssa ja myös niitä, jotka eivät ole ja tarjoaa käytännön vinkkejä juhlien viettoon tänä päivänä. Mikä tärkeintä, Batya rohkaisee juhlimaan Messiastamme iloisina ja vapaina Pyhässä Hengessä, kuitenkin kunnioittaen Sanan ikuisia totuuksia ja Raamattuun perustuvia juutalaisia opetuksia.

Batya tarkastelee juhlia ihastuttavan terävästi ja osoittaa, kuinka ne liittyvät Israelin kokoamiseen, lunastamiseen ja ennalleen asettamiseen. Hän tuo esille, miten molemmat Israelin huoneet — Juuda ja Efraim — juutalaiset ja kristityt tarvitsevat armahdusta. Niitä, jotka janoavat nähdä Israelin ennalleen asetettuna, hän rohkaisee tanssimaan ja iloitsemaan Israelin Pyhän läsnäolossa.

Tämä kirja antaa toivoa tulevasta. Se on välttämätön kirja kotikirjastoon.

Sen äärelle palaa uudelleen ja uudelleen vuosi vuoden perään. Kirja sisältää selkeät oppaat sapatin, havdalan, ja pääsiäisen viettoa varten.

Kirjassa mm.

– Miten vietetään sapattia, havdalaa ja uusia kuita

– Neljä Raamatun pääsiäistä

– Happamattoman leivän juhla, uutislyhteen heilutuspäivä, omerin laskenta

– Lain ja Pyhän Hengen antaminen Shavuotina (Helluntaina)

Tekijä
Batya Wootten
ISBN
9789525865356
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2015
Kirjastoluokka
20
Koko
227 mm x 145 mm x 14 mm
Sivumäärä
227
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen