Venäjä, Islam, Israel (John F. Walwoord, Mark Hitchcock)

22,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-9601 (Tuote)Osastot: , , ,

Vuosituhansien aikana heprealaisten profeettain ennustuksia luettiin kirjakääröistä. Tänään jokainen, joka tahtoo, näkee ennustusten toteutuvan.

Tämän kirjan ensimmäinen suomenkielinen painos ilmestyi 2008.  Sen ja  nyt käsissä olevan uuden painoksen välisinä  vuosina maailman tapahtumien raju vauhti on entisestään kiihtynyt – ja kuten tämä kirja osoittaa – Raamatun profetiat toteutuvat  hämmästyttävällä tarkkuudella. Tekijän dramaattiset ennakkokuvaukset itärajamme takana tapahtuvasta ovat meille suomalaisille tuoreudessaan hätkähdyttävää, mutta myös ohjeellista luettavaa – Venäjän karhu on liikkeellä ennustusten mukaan.

Tämän kirjan otsikossa esiintyy kolme erisnimeä. Jokaiseen niistä liittyy profetioita, joiden arvioimisessa ja selittämisessä maailman ykkösrivin auktoriteetti on nykyaikaisen raamatullisen profetian selittämistaidon isä, Dallasin Teologisen seminaarin legendaarinen professori JOHN F. WALVOORD. Alkuperäistekstin on viimeistellyt huipputuorein esimerkein John F. Walvoordin ansioitunut erityisoppilas, megaseurakunnan johtaja ja Suomessakin julkaistu kirjailija MARK HITCHCOCK.

Professori Walvoord herätti aikanaan vahvaa kritiikkiä kirjoillaan, joissa selitettiin Raamatun ennustavan paitsi juutalaisvaltion jälleentulemista, myös Jerusalemin vapauttamista Israelin hallintaan, rautaesiripun ja Neuvostoliiton hajoamista, öljykriisin ja öljyn hinnan nopean nousun ilmenemistä lopun merkkinä ja ennen kaikkea Googin ja Harmagedonin sotilaallisten kriisien puhkeamista. Tänään ennustuksille ei hymyillä.

2.painos.

TÄTÄ KIRJAA ON MYYTY ALKUPERÄISPAINOKSENA USA:SSA

2 MILJOONAA KAPPALETTA.

Tekijä
John F. Walwoord, Mark Hitchcock
ISBN
9789515853011
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2015
Sivumäärä
240
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen