The Temple of King Solomon DVD (Markku Veilo)

Kuningas Salomo rakensi kauniin ruusutemppelinsä Siionin vuorelle Jerusalemiin n. 3000 tuhatta vuotta sitten, isältään Daavidilta saatujen ohjeiden mukaan.

20,00

tuotetunnus (SKU) KK-11154 (Tuote)Osastot: ,

Kuningas Salomo rakensi kauniin ruusutemppelinsä Siionin vuorelle Jerusalemiin n. 3000 tuhatta vuotta sitten, isältään Daavidilta saatujen ohjeiden mukaan. Koska Daavid oli sotilas ja oli vuodattanut paljon verta, hän ei saanut lupaa rakentaa temppeliä Jumalalle, vaikka niin halusikin. Kuningas Salomo oli rauhan mies, jonka ensimmäisten hallintovuosien erityispiirteenä oli se, että hän sai Jumalalta lahjaksi erityisen viisauden ja kyvyn kuunnella Pyhän Hengen ääntä. Näiden lahjojensa turvin hän kykeni rakentamaan Jumalalle temppelin ja itselleen valtakunnan, jonka rikkaus oli suurempi kuin muiden silloisten valtakuntien.

Me olemme rakentaneet Salomon temppelin uudelleen 3D-animaation avulla, niiden mittojen mukaan, jotka Raamattu meille antaa. Salomon temppelin rakenteisiin liittyy paljon sellaista, jonka syvälliset salaisuudet avautuvat vasta nyt lopunaikoina, joita me parhaillaan elämme.

Lähde kanssamme matkalle temppelin ulommalta esipihalta, pappien esipihan kautta temppelisaliin ja kaikkeinpyhimpään. Tämän matkan aikana me tutkimme temppelin rakenteisiin kätkettyä kuvakieltä ja pyrimme löytämään siitä yhtymäkohtia uuden testamentin sanomaan ja omaan hengelliseen elämäämme tällä hetkellä.

Löytyykö Salomon temppelistä avain viisauden äänen kuulemiseen ja Jumalan läsnäolossa elämiseen? Voit löytää siihen vastauksen matkallasi kohti kultaista armoistuinta.

Kesto noin 73 min.

Kieli: englanti, tekstitetty suomeksi.

Tekijä
Markku Veilo
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2009