Ihme elämä (Satu Reinikainen, Marjo Nygård (kuv.))

Ihme elämä käsittelee päiväkoti-ikäisen lapsen näkökulmasta kolmea elämän ihmeellistä asiaa: luomakuntaa ja kaiken syntyä, enkeleitä ja toisen näkymättömän todellisuuden olemassaoloa sekä kuolemaa ja luopumista.

38,00

tuotetunnus (SKU) KK-58814 (Tuote)Osastot: ,

Ihme elämä käsittelee päiväkoti-ikäisen lapsen näkökulmasta kolmea elämän ihmeellistä asiaa: luomakuntaa ja kaiken syntyä, enkeleitä ja toisen näkymättömän todellisuuden olemassaoloa sekä kuolemaa ja luopumista. Katariinan, Ainon, Sebastianin ja Tiuhtin päiväkotiryhmän elämää seurataan alkukesästä loppusyksyyn. Ajanjaksoon mahtuu niin puiden istutusta ja juhannusta kuin mikkelinpäivän enkelipohdintaa ja Ainon ukin hautajaiset.

Ihme elämä jatkaa Ihme joulu ja Ihme pääsiäinen -kirjojen viitoittamaa tietä tarjoamalla monipuolisen runsaudensarven lapsiryhmien käyttöön. Vauhdikkaan kehyskertomuksen lomassa kulkee tietolaatikoita, toimintaideoita, raamatunkertomuksia ja projekteja kesän, mikkelinpäivän, isänpäivän ja pyhäinpäivän teemoihin. Kirja on suunnattu erityisesti päivähoidon ja seurakunnan lapsiryhmien käyttöön, mutta se toimii myös kodeissa.

Tekijä
Satu Reinikainen, Marjo Nygård (kuv.)
Kustantaja / Jakelija
Lasten Keskus
ISBN
9789522882271
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2016
Kirjastoluokka
252
Koko
245 mm x 170 mm x 11 mm
Sivumäärä
111
Sidonta
sidottu, kovakantinen