Taivas kosketti maata (Anke Ilmonen)

21,00

tuotetunnus (SKU) KK-9990 (Tuote)Osastot: , ,

Saksalaistyttö Sara tuli maailmaan vammaisena ja kuoli 6-vuotiaana vuonna 2002. Hänen äitinsä Anke Ilmonen ottaa kirjoituksissaan lukijan mukaan omaan elämäänsä ja kertoo henkilökohtaisista kokemuksistaan noiden raskaiden vuosien ajalta.

Kirjan teemoja ovat vammaisuus, sairaus, kuolema, usko ja suru sekä Jumala ja taivas. Kirjassa on myös Saran ajatuksia samoista aiheista, puhtaasti lapsen näkökulmasta. Anke Ilmonen kertoo rehellisesti myös omasta uupumuksestaan ja kapinoinnistaan, mutta silti kirjan vahvana pohjavireenä on syvä luottamus Jumalan viisauteen ja huolenpitoon. Kaikesta huolimatta vanhemmat kokevat, että Sara oli heille Jumalan kallisarvoinen lahja ja että tytön lyhyellä elämällä oli tarkoitus. Pieni Sarakin tekee uskonratkaisun ihan omin päin ja ilmoittaa siitä luottamuksellisesti äidilleen.

Kirjoittaja peilaa tuntojaan myös Raamatun äärellä, ja kerrontaa rytmittävät puhuttelevat runot (mm. Dietrich Bonhoeffer, Jörg Zink, Heinrich Heine).

Kirja on vahva muistutus siitä, että jokainen ihminen on Jumalan kallisarvoinen lahja ja jokaisen elämällä on tarkoitus.

Tekijä
Anke Ilmonen
ISBN
9789524752978
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2008
Koko
135 x 215 mm
Sivumäärä
144
Sidonta
Sidottu, kovakantinen