Hyvän elämän rakennuspuut – Pohdintaa hyvästä elämästä ja onnellisuudesta (Markku Ojanen)

Ennakkomyynnissä, arvioitu julkaisuajankohta: 22.6.2020

28,00

tuotetunnus (SKU) KK-62263 Osasto:

Kustantajan/Jakelijan ilmoittama julkaisuajankohta:
22.6.2020
Ajankohta ja tuotteen ulkoasu tms. voi muuttua ennakkotiedosta.

Tämän kirjan tavoitteena on auttaa hyvän elämän, onnellisuuden ja hyvinvoinnin ohjeiden tulvan kriittisessä arvioinnissa. Ohjeita on nykyisin valtavasti lehdissä, kirjoissa, radiossa ja televisiossa. Suuri osa ohjeista on järkeviä, mutta ne edustavat usein tiettyä maailmankuvaa sitä tarkemmin kuvaamatta. Joukossa on myös keskenään ristiriitaisia ohjeita sekä sellaisia, joihin tulee suhtautua kriittisesti, jopa torjuvasti.

Onnellinen, tasapainoinen ihminen ymmärtää elämän rikkinäisyyden ja osaa antaa sekä muille että itselleen anteeksi. Markku Ojasen teos tarjoaa välineitä ja vinkkejä omien virheiden ja puutteiden tunnistamiseen että myös omien vahvuuksien ja hyveiden tunnistamiseen.

Teoksen pohdinnat perustuvat kristinuskon ihmiskuvaan ja periaatteisiin. Vaikka kristinuskoon kohdistuu paljon kritiikkiä, arvostelijoiden on syytä tunnustaa tosiasiat ja myöntää, että juuri kristinuskon vaikutuspiirissä ihmisoikeudet ovat parhaiten toteutuneet. Yhteinen tavoitteemme on ihmistä kunnioittava oikeudenmukainen yhteiskunta, jossa heikoista pidetään huolta ja jossa kaikkien on hyvä elää.

Tekijä
Markku Ojanen
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2020
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen